writing-img

menjava cucljev

clock-img

03.12.2007, 15:29

clock-img

drobižek

pencil-img

506

A je nujno menjati cucelj na flaški? Naša ima dober mesec in sem slučajno zasledila, da je treba že v drugem mesecu zamenjati cucelj. Imam pa flaške od aventa.

clock-img

03.12.2007, 17:34

clock-img

Anonimen

V BC je rekla, naj menjamo na pol meseca ali vsaj na en mesec, čeprav je silikon. Čeprav pri prejšnjih dveh se nisem tega držala. Tudi od Aventa.LP

clock-img

03.12.2007, 17:39

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka
V BC je rekla, naj menjamo na pol meseca

user posted image  Ma itak, da je tako rekla - biznis je biznis oz. denar ne smrdi user posted image

Bom iskreno povedala: jaz sem jih pri obeh puncah menjala na tri mesece.

Je pa res, da sem cucelj z eno luknjico že kar hitro zamenjala s tistim na dve - še pred enim mesecem od začetka uporabe user posted image  Pa ne zaradi obrabe user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

clock-img

03.12.2007, 18:04

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

je pomembno al je cucelj iz silikona al lateksa user posted image  je kateri za daljšo uporabouser posted image

clock-img

03.12.2007, 18:06

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

ne ni treba menjati če je vredu in ga redno čistiš,...

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

03.12.2007, 18:35

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

A tebe zanima glede velikosti mogoče? Mi smo jih menjali kasneje, kot piše na škatli. Eno luknjo je imel do 3. meseca, dve do šestega... Na un cucelj s pretokom je šel šele po enem letu.

Časnovno jih pa uporabljamo dokler se ne "strga" - ponavadi v stroju, ker ga pretrdo nataknem na palčko. Ima pa ene in iste tudi pol leta in več - saj zgledajo čisto OK.

clock-img

03.12.2007, 21:30

clock-img

Anonimen

Iz silikona je sigurno za daljšo uporabo. Iz lateksa pa postane tak, sluzast, sčikan, tako, da ga je potrebno pogosteje menjati. Lp

clock-img

03.12.2007, 22:25

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mi menjamo cucje na 3 mesece - tko piše v navodilih proizvajalca. obenem menjamo še velikost (k glih sovpada). sam ne preveč komplicirat. če zgleda ok in je čvrst (se ne trga in ni znucan), pol nima bit kej narobe, če ga ne zamenjaš. sej sproti preveriš, ko ga uporabljaš.
pri nas je tako: aventovi cuclji so bolj debeli (material) in bi moral zdržat najmanj 3 mesece - lahko tud 6, če lepo z njimi ravnaš. dr.brown so pa mehkejši in jih je dobro menjat na 2-3 mesece.

aja, silikon - seveda user posted image

clock-img

03.12.2007, 22:40

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Jest ga zamenjam šele takrat, ko flaša že bolj slabo tesni user posted image . No pr Nuku sva pa imela tiste iz lateksa, jih je blo pa treba kar redno menjat, k so kmal postal čist pretegnjeni.

clock-img

04.12.2007, 10:23

clock-img

drobižek

pencil-img

506

Na menjavo cucljev mislim zaradi luknjic, na zaradi obrabe cuclja. Tisto itak vidiš. Zaradi luknjic me zanima. če je res treba že pri dveh mesecih iti na 2 (pri Aventu)? Ali kdaj zamenjaš za večje?

clock-img

04.12.2007, 10:36

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Aventovi cuclji bodo kot novi, če jih, ko so še mokri, na suho fajn zbrišeš s kuhinjsko krpo. user posted image

Št. luknjic pa je odvisna od otroka - naša je pri 3.mesecih že pila iz pretočnega (tistega, ki ima zarezo namesto luknjic in cucelj samo obračaš po črticah I, II ali III). user posted image

clock-img

04.12.2007, 19:01

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Menjam na 3-4 mesece.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem