writing-img

menjava dude

clock-img

22.11.2004, 11:06

clock-img

Babsy

pencil-img

111

Kdaj veste da je treba zamenjati dudo?
Imamo tisto Aventovo iz kavčuka. Menda je dobro menjati mesečno, pa saj mora biti tudi odvisno od tega kako pogosto jo ima v ustih.

Meni se mi zdi, da je samo malo potemnela, sicer pa se mi zdi v redu.

Lp
Babsy
:bravo:

clock-img

22.11.2004, 11:25

clock-img

janja

pencil-img

1559

Tudi mi imamo Aventove dudice (2 za spat - se sveti obroček in 2 za igrat). Mu jih pa menjam nekje na 3 mesece. Tudi naš ima tiste iz kavčuka (so bolj mehke) Sem mu na začetku kupila silikonske, pa jih ni maral. Sicer pa dudico vsake toliko časa pregledaš (naš ima že dolgo zobe), pa vidiš ali je poškodovana. Tudi če ni poškodovana, po nekem času opaziš, da se začne kar lepiti - takrat je skrajni čas, da jo zamenjaš. Seveda pa priporočajo menjavo na 1 mesec (seveda če jo zelo pogosto uporablja).

Čau, Janja in :duda:

clock-img

22.11.2004, 11:41

clock-img

Anonimen

Jaz jo zamenjam, ko se mi zazdi "grda", to je, ko se kakšne svari (verjetno ostanki od vode, ali pa od sline, kaj pa vem, naberejo v cuclju, sploh pa mi začne smrdeti. To je na kaka dva meseca, v ustih pa jo ima zelo veliko.

clock-img

22.11.2004, 11:44

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

moja je zdaj 3 mesece, pa ima še vedno 2 dudi. od ćasa do časa ju operem in steriliziram v mikrovalovni...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem