writing-img

menjava dude

clock-img

08.06.2006, 21:31

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Kako pogosto menjavate dude pri starejših otrocih?

Naš je star 1,5 leta in dude tako pridno zgloda, da jih moram menjat vsakih 14 dni user posted image . Uporablja pa jo samo za počitek in spanje.

clock-img

08.06.2006, 21:32

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Približno enkrat na mesec.

clock-img

08.06.2006, 22:05

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Uhh, nas gre meni s to dudo tako na zivce!!! Imel je Aventovo od rojstva do sedaj in je nisem nameravala kupovati na novo (kaj jo pa grizeuser posted image ). Je to dobro vedel in sploh ni bilo problema, ko so v vrtcu zadnjo (dve je imel) vrgli stran. Je bil celo 2 dni in 2 noci brezuser posted image , potem pa tista zbrka z vrocinskimi krci in je bil v bolnici, kjer so mu dali neko Nukovo (doma je ni hotel niti slucajno). Je pac rekel, da bi imel dudo, so mu jo prinesli in je najprej ni hotel, ko je bilo pa treba spat pa...in zdaj to vlece, sicer samo ponoci, ampak grozauser posted image ! Ko bo to zgrizel mu nove sigurno ne bom kupovala in to ze ve, ker drugace jo bomo imeli od penzijona, se mi zdiuser posted image .

clock-img

09.06.2006, 11:49

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Naenkrat imam po 4 ali 5 dud v obtoku, da se ne obnuca samo ena in se potem na tisto navadi. Menjam jih na 3 mesece. Uporabljamo jih pa samo za uspavanje.

clock-img

09.06.2006, 12:09

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Hm, mislim da jih menjamo nekje na 2-3 mesecev. Jo pa uporablja za spanje in za tolažbo.

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem