writing-img

menjava ginekologa

clock-img

08.01.2007, 08:42

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Rada bi zamenjala svojo G.Ko sem bila na merjenju NS mi je dr.Babnik povedala, da imam manjšo pregrado v maternici in me je vprašala če mi tega moja G ni povedala.Jaz sem o tej pregradi prvič slišala.Zelo sem razočarana nad svojo G in bi jo zamenjala.Ali katera pozna moškega G, ki je uredu in ti tudi vse pove?Pa naj bo iz Ljubljane.Moškega pa zato, ker sem slišala, da se veliko bolj temeljiti pri pregledih kot ženske.
Hvala že v naprej!

Pa pa

clock-img

08.01.2007, 08:46

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

to je pa čisto relatino...to, da so moški bolj "pedantni". Jaz sem imela enega starega dedca za G in mi je tako najedal, da je kar groza. Poleg tega mi ni čisto nič povedal med nosečnostjo. Samo nekaj na hitro pogledal in to je bilo vse.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

08.01.2007, 08:57

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Jaz sem menjala G približno eno leto nazaj, ker sem imela stare G polh kufer ko je kar naorej nekaj komplicirala in paničarla, tako da sem ša k Dr. Tataloviču in je naravnost super. Sem imela pred novim letom pri njem tudi NS in sem bila zelo zadovoljna pa tudi drugače je zelo v redu. Ima pa ordinacijo na Viču.

clock-img

08.01.2007, 16:34

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Jaz imam dr. Franjiča in sem zelo zadovoljna. Sploh če ga primerjam s prejšnjo ginekologinjo. Ni ne vem kaj zgovoren, ampak ga pa vprašam še kaj in mi vse pove.

Pa še rok poroda mi je točno izračunal. Rodila sem točno na rok!user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

08.01.2007, 16:40

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Niso vedno moški bolj temeljiti, jaz imam ravno obratne izkušnje... In to med user posted image ...

clock-img

12.01.2007, 08:40

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Po eni strani ni nujno da je ravno moški, važno da je tak G ki ti pove vse kar te zanima in če je kaj narobe s teboj da ti tudi takoj pove.Moja mi na prvem ginekološkem pregledu ni povedala nič.Niti koliko sem noseča, koliko je plod velik.....uglavnem nič.Samo vprašala me je če jem folno kislino in če bom šla na NS in da pri njej ne bom dobila bolniške.Pač meni se ne zdi uredu G in zato bi jo zamenjala!
Lep dan vsem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem