writing-img

menjava oken-prah?

clock-img

18.04.2009, 21:32

clock-img

glen

pencil-img

1870

Pozdravljeni.
Odločili smo se, da zamenjamo vsa okna v hiši(ker so že stara in lesena)in smo naročili nova aluminijasta.
30 aprila bomo imeli montažo.
Zanima me če so vam monterji fajn usvinjali in poprašili stanovanje,saj kolkr sem razumela staro leseno okno ven zrežejo.
Lp

clock-img

18.04.2009, 21:35

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Mi smo menjavali lani. Ni neke svinjarije, pa monterji so zelo lepo pospravili za sabo. Ko so šli, smo samo okna pomili in po tleh pobrisali in to je bilo to.

lp

clock-img

18.04.2009, 21:47

clock-img

glen

pencil-img

1870

al1* hvala.
Zanimalo me je predvsem zaradi tega,ker mamo doma dvomesečnegauser posted image in glede na št. oken so rekli da bo trajala montaža od 8 do večera,pa nevem če bi raje tisti dan z otroci vsaj ajz pri mami prespala

clock-img

18.04.2009, 21:51

clock-img

svita

pencil-img

105

Največ je praha, ki rata kadar z brusilko režejo stara okna ven.Jaz sem si lani, ko smo menjavali pokrila dosti pohištva z najlonom, da sem imela manj za čistit.Drugače pa so monterji zaščitili tla in ta veliko tudi za sabo pospravili.Čim več si zaščiti pa boš imela olajšano čiščenje.

clock-img

18.04.2009, 21:55

clock-img

svita

pencil-img

105

Ja pa je že bolje,da prespiš pri mami saj za otroka res ni fajn, da bi spal v prahu.Tudi moji otroci so bili pri mami dokler si nisem očistila stanovanja.

clock-img

18.04.2009, 22:00

clock-img

glen

pencil-img

1870

Svita tudi tebi hvala za nasvet.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem