writing-img

menjava plenic

clock-img

09.12.2008, 07:43

clock-img

pikapoka315

pencil-img

86

Trenutno uporabljamo Pampers new born 3 (od 4-7kg) iz Mullerja, naš malček pa tehta 6kg. Zanima me, kdaj ste zamenjale plenice iz new born v active baby (ki so od 4-9kg, kar se mi btw zdi fuuuul velik razpon)?
Škoda ker se ne da kupiti plenice tudi na kos (bi lahko samo eno sprobala, če je OK, tako pa jih moraš kupit 30, 40, 50....). In kaj naj z njimi če niso OK? user posted image
Hvala za odgovore.

clock-img

09.12.2008, 07:44

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka315

Trenutno uporabljamo Pampers new born 3 (od 4-7kg) iz Mullerja, naš malček pa tehta 6kg. Zanima me, kdaj ste zamenjale plenice iz new born v active baby (ki so od 4-9kg, kar se mi btw zdi fuuuul velik razpon)?
Škoda ker se ne da kupiti plenice tudi na kos (bi lahko samo eno sprobala, če je OK, tako pa jih moraš kupit 30, 40, 50....). In kaj naj z njimi če niso OK? user posted image
Hvala za odgovore.

Prišparaš jih za takrat, ko mu bodo prav. Saj bo zrasel.

clock-img

09.12.2008, 08:12

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Med 4-7 in4-9 kg sploh ni neke blazne razlike.

jaz menjam ko ugotovim,da so mu premajhne,da ga začnejo tiščati,ali pa ko začnejo prepuščati.

Meni se je tudi zdelo pri prvem full velik dogodek ko je šel na večje pleničke,zdaj pri drugem pa sploh ne. Tako da kar pogumno. user posted image

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 9.12.2008 8:13:55 >

clock-img

09.12.2008, 09:52

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka315
In kaj naj z njimi če niso OK? user posted image

Prišparaš jih za takrat, ko mu bodo prav. Saj bo zrasel.

Ja kaj pa drugo. user posted image
Moja user posted image  je bila vedno drobižek, pa so ji bile Active Fit vseeno že pri dobrih 4 kg prav. Active Baby pa naj bi tako ali tako bile podobne, samo jaz jih nisem hotela probati, ker so poljske, active fit pa nemške.

clock-img

09.12.2008, 09:56

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Ja jaz sem ji zamenjala, ko sem videla da so ji tesne. No pri 7kg pa sem prešaltala na Baby dry, ki so mislim da od 7-18kg, pa ji niso nekaj prevelike, saj so raztegljive.

clock-img

09.12.2008, 10:41

clock-img

ANIME

pencil-img

888

new born 3 pa sploh še nisem videla .... Jaz sem zadnjič našla v Mullerju samo MIDI 3 od Active fit ... 

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem