cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

menogon-nujno

clock-img

20.02.2006, 12:05

clock-img

andreja 07

pencil-img

370

ali je kateri ostalo 3 ampule menagona jazga nujno potrebujem prosim javte se.andbudi@siol.net 

clock-img

20.02.2006, 12:17

clock-img

*Karmen*

pencil-img

586

Andreja, to bo pa mal težko dobit. Če greš v postopek na koncesijo, dobiš ravno toliko ampul kot jih rabiš. Če pa si samoplačnik, ti G na koncu jemanja injekcij odvečne ampule odkupi ali pa zamenja za stop injekcijo. Jaz bi šla k tistemu G kamor hodiš za OBMP. Vedno imajo nekaj ampul na zalogi. Cena ene ampule pa se giblje okoli 3.000 sit. Vsaj pri Rešu je tako. Upam, da ti bo uspelo.

LP in piši še kaj.

clock-img

20.02.2006, 12:24

clock-img

andreja 07

pencil-img

370

pozdravljena saj sem ga prejle klicala pa je reku da mi bo on prodal kokr jih bom rabla sem se kar ustrašla
sicer pa sem domila na net pošto da s mi pisala ampak na RRPA NI NČ PRŠLO  URA PA JE NAVEDENA 11.10 VERJETN ODGOVOR NA MOJE TORTICE

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem