cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

menstruacija??

clock-img

29.05.2006, 10:33

clock-img

manca

pencil-img

1041

Menstruacijo sem imela vedno redno, nikoli ni zamujala. Priti bi morala 18.5.06, toda do danes je še ni bilo. Test za nosečnost mi ne pokaže nič.  Kaj naj naredim? Naj pokličem ginekologinjo in se naročim za pregled? Je lahko kaj drugega narobe z menoj, glede na to, da menstruacije ni?

clock-img

29.05.2006, 10:48

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

Ojla...
Lahko, da imaš samo hormonske težave, lahko pa da si vseeno noseča, kajti test tudi meni ni pokazal ničesar (pa sem bila noseča)...tako, da bi na tvojem mestu poklicala ginekologa,...
Srečno...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

29.05.2006, 11:04

clock-img

manca

pencil-img

1041

23.5. sem šla dati kri, vendar se na krvi ni opazilo nosečnosti (so mi potem rekli, da sem verjetno prezgodaj prišla na preizkus). Ponovno sem test delala v soboto 27.5., pa test ni pokazal nič. Od te sobote me bolijo še bradavičke.
No, bom poklicala popoldne ginekologinjo user posted image
Po kolikšnem času po izostanku menstruacije pa si ti šla k ginekologinji na pregled?

clock-img

29.05.2006, 11:24

clock-img

Nitka

pencil-img

217

Oj,
če si slučajno noseča, ginekolog z UZ tudi ne bo še nič videl, ker je vse skupaj premajhno. Na začetku je zdravnikom merilo le rumenjakov mehurček, ki ga zagledajo (ta na začetku hrani malo pikico) ali pa beta hCG (to je hormon, ki ga plod z rastjo oddaja vedno več). Če boš imela hormon v krvi na 40, si noseča.
GOOD LUCK!

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

clock-img

29.05.2006, 14:04

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ce so testi se kr negativni, je mogoce res, da hormoni malo po svoje delajo.
A imas vec stresa, skrbi, pa se M tudi prestavi.

Tako da se ne delaj panike, malo pocakaj, pa potem idi k zdravniku, ce bo se treba.

LP

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

29.05.2006, 14:26

clock-img

manca

pencil-img

1041

ah, stresa je toliko kot ponavadi, pa sem ponavadi imela vedno točno.
Bom pa res raje počakala še kakšen teden in če je še vedno ne bo, bom klicala ginekologinjo.

Hvala za vaše odgovore punceuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem