writing-img

menstruacija

clock-img

22.02.2006, 13:31

clock-img

Vanja-7

pencil-img

131

Koliko dni imaste menstruacijo in kakšne bolečine. Jaz jo imam 6 dni. Prvi  in drugi dan me fuul boli križ in trebuh. Pred nosečnostjo so bile te bolečine veliko bolj mile, pa govorijo da potem ko rodiš te bolečine zginejo, pri meni so večje.

clock-img

22.02.2006, 19:19

clock-img

Tricia

pencil-img

404

Pri meni pa je lih tako kot pred nosečnostjo, enako dolga in nič boleča. Aleluja user posted image

clock-img

22.02.2006, 20:31

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz imam pa M tudi po 14 dni user posted image ... no res je, da sem si dala takoj ko je bilo mogoce vstavit zascito... prvi mesec me je tako bolel user posted image user posted image , kot bi mi delal ne vem kaj... drug mesec in zdaj pa boli nic, samo dolgeeee so... sem klicala G pa je rekel, da je do 6 mesecev nekak normalno, da se poslihta in telo navadi na zascito... no, cakam dan, ko naj bi M baje izginila zaradi zascite user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

22.02.2006, 21:44

clock-img

TORTICA

pencil-img

178

Veš pri meni je enako. Križ me danes kako boli. Prišla bi mi prav kakšna masaža.
Bo treba malo potrpet.

clock-img

22.02.2006, 21:54

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Mene od prvega poroda naprej nikoli več ni nič bolelo, ne trebuh, ne hrbet ne prsi. Pred prvim porodom sem imela na 32 dni, po prvem na 28., po drugem na 26, po tretjem na 24 dni. A ni to za crknit?
Pred prvim porodom je trajala 8 dni, po prvem 10 dni, po drugem 14 dni!, po tretjem cca 12 dni. Mislim, groza.

Pred porodi in po porodih so enako močne - zelo močne, ampak res zelo močne.

Zdaj sem dala mireno in je bila M res tričetrt leta 12-14 dni dolga. Vendar nič več močna. Komaj da je bilo kaj oz. je. Po letu in pol mirene imam cca 7-10 dni čisto mini krvavitev, bolj packanje bi se temu reklo, boli itak čisto nič, kar pa je glede na prejšnje stanje balzam, super ekstra fajn. Tudi kri se mi je popravila.

clock-img

22.02.2006, 22:01

clock-img

Anonimen

5 do 6 dni, od tega en dan ful močna, nič boleča po porodu, pred porodom pa za znoret boleča.

clock-img

23.02.2006, 01:22

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Zmeraj točna kot urica na 27 ali 28 dni.Pred taprvim  porodom zelo boleča,po prvem porodu malo manj boleča,po drugem porodu spet boleča(ampak samo prvi dan).
Prve dva dni mi teče kar močno,nato pa v trh dneh poneha.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

23.02.2006, 12:58

clock-img

Anonimen

Na 25 dni, traja 4-5 dni. Prvi dan boleča kot 100 hudičev user posted image user posted image user posted image . Velikokrat cel dan preležim in se smilim sama sebi. Res orng boli.
Se pa tolažim, da so bolečine manjše, kot pred nosečnostjo. Takrat sem nekajkrat morala po injekcije in se tuidi omedlevala od bolečin.

clock-img

23.02.2006, 13:08

clock-img

krompircek

pencil-img

212

Jaz jo imam na 30dni  sem jo dobila šele dvakrat od poroda tak da ni še nič ustaljena
je pa fulll bolj močna kot pa prej ,imam jo po 6 dni

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem