writing-img

menstruacija po Laparoskopiji

clock-img

12.06.2007, 21:52

clock-img

prestrašenka

pencil-img

23

Pozdravljene,
pred slabim mesecem sem imela laparoskopijo, elektrokoaguacijo jajčnikov in še cisto so mi odstranili. ZAnima me, kdaj lahko pričakujem M. Zadnjo sem namreč imela 22. 4. Lep pozdravček in hvala za odgovore

clock-img

12.06.2007, 22:27

clock-img

Smrekica

pencil-img

98

Prestrašenka,
nič nisi napisala kako dolgi so tvoji cikli normalno. Tudi jaz sem bila na laparo z zadnjo M 8.5.. Moja M je zelo neredna, ena danes druga čez tri dni (beri od 32-45 dni, lahko tudi več). Sem pa potihom upala, da bo morda bolj redna po tem posegu. Pa ne bo. Tako da ti jaz ne znam nič pametnega odgovoriti. LP

clock-img

14.06.2007, 19:22

clock-img

florita

pencil-img

331

Jaz sem jo dobila prej...ene 4 dni prej kot ponavadi

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

clock-img

16.06.2007, 19:49

clock-img

sabina25

pencil-img

3

Tudi mene je G poslal na labroskopijoin sicer oktobra.
A to zelo boli?

user posted image

clock-img

17.06.2007, 11:46

clock-img

prestrašenka

pencil-img

23

Živjo,
moji ciklusi so zelo dolgi, tam okoli 40-45 dni. Po omenjeni laparoskopiji še nisem dobila M, v zameno zanjo pa sem dobila herpes na ustnici, pa vsak dan mi je malo slabo, ima tudi nekoliko povišano temperaturo. Ampak to šele zadnja dva dneva.
Sem pa takoj po operaciji krvavela enih 5 dni, kot prava M je bilo. Mogoče je tudi bila, ne vem, zato ker sem imela laparoskopijo tik pred M.
Sicer pa ni operacija nič hujšega, ne boli kaj dosti, no mogoče dva dni po njej malo težko hodiš, pa vsaj še 5 dni sem imela ful napihnjen trebuh od tistih plinov, ki ti jih dajo med operacijo v telo. Pogumno, ne skrbite, rutinski posegec. Pozdravček

clock-img

17.06.2007, 11:47

clock-img

prestrašenka

pencil-img

23

Poglej moje zgornje sporočilo, ne boli dosti, ne skrbi.

clock-img

19.06.2007, 19:24

clock-img

mkonec

pencil-img

33

Pozdravljene!

No, edino, kar se je meni uredilo po laparoskopiji je menstrualni ciklus. Prej je prihajala user posted image  na 40-50 dni ali več, od laparo naprej, devembra 2006, pa redno na 29 -31 dni.

Ko bi le še ostalo tako štimalouser posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem