cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

menstruacija po lpsh

clock-img

18.06.2008, 14:06

clock-img

metir

pencil-img

95

živjo. punce kdaj po lpsh ste dobile menstruacijo?

clock-img

18.06.2008, 15:47

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

jaz sem jo dobila 45 dni po posegu

clock-img

18.06.2008, 16:36

clock-img

db

pencil-img

361

živijo jaz sem jo dobila naslednji dan po operaciji,ker sem jemala stediril,nato pa so mi dali še trisegvence,tako da sem jo imela 28 dan,sedaj ko pa sem brez terapije pa sem prvo dobila po 45 dneh drugo pa po 35 dneh

clock-img

31.08.2008, 19:05

clock-img

ANABOJAN

pencil-img

149

punce pozdravljene;

zanima me če je kakšna povezava z tem kaj so vam delali na laporoskopiji in s tem kdaj se dobi menstruacija. Po "rednem " ciklusu bi jo morala dobiti nekje teden dni nazaj. A glede na to da moj poseg ni bil tako hudi ( nekaj žarišč endometioze in policisyični jajčnik, ter pregled prehodnosti jajcevodov, ki je bila baje ok) , vsaj tako mi je rekel g. ki me je operiral, me zanima kakšni zamiki lahko pridejo in kako je sploh z ovulacijo.
Hvala za odgovore ... user posted image
ana

clock-img

31.08.2008, 19:47

clock-img

becky

pencil-img

335

jaz sem na istem. M naj bi dobila čez kakih 5 dni. sem pa vprašala pušenjaka, pa mi je odgovoril, da je po laparo možno marsikaj. jaz sem po laparo krvavela 4 dni, in možno, da je tisto bila M. je pa tud res, da sem v času, ko bi morala imeti O, imela tisto pravo sluz.user posted image  bomo videli.

možno je, da pride M čist normalno, lahk pa da se ti cikel čist zmeša. upam pa, da ti čim prej rata biti user posted image

clock-img

01.09.2008, 08:31

clock-img

a.jrad

pencil-img

238

Hojla!

Jaz sem dobila 10 dni po laparo in histero M. Prej sem imela ciklus tudi do 120 in več dni.

lp,

clock-img

01.09.2008, 13:08

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Jaz sem jo dobila 28 dni po posegu, oz. 39 dni od prejsnjega ciklusa.

Zdaj sem nekje na sredini naslednjega in cakam, da vidim, kako dolg bo. Na laparoskopiji so mi delali drilling jajcnikov.

Lp,
B77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

01.09.2008, 13:11

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

med operacijo sem zacela krvavet... in sem krvavela 30 dni... potem so mi z neki tabletami ustavli krvavitev...

clock-img

01.09.2008, 20:40

clock-img

ANABOJAN

pencil-img

149

punce hvala za vaša izkušnje; jaz sem 23 dan po laporskopiji (+12 dni pred posegom sem mela zadnjo menstr) torej 35 dni od takrat, pa res me zanima kako je kaj z ovulacijo?!? ker sva začela po 14 dneh po leporo. že zuser posted image ., saj mi je g. rekel da moram čim prej zanosit (no kot da bi blo to tako enostavno).
pa da o bolečinah ne govorim, mislim da še nikoli niso tako boleli jačniki, in skratk vse me boli, križ in predel jajčnikov. a katero tudi kej boli?
poydrvček in ful velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lp
ana

clock-img

03.09.2008, 17:34

clock-img

ANABOJAN

pencil-img

149

punca dobila m: 26 dni po laoroskopiji
full boli, druga;e kot obicajno
lp
ana

clock-img

03.09.2008, 20:25

clock-img

beba75

pencil-img

623

Jaz sem dobila M 28 dni po laparo in je trajala 10dni. Prvo samo par dni izcedek potem pa normalno, bolelo pa kot sto hudičev user posted image pa še krči zraven. Potem pa sva z mojim lepo začela user posted image in glej ga hudiča ponovno dobila M čez 11dni, ampak to ne malo , čisto normalno. Samo sedaj ni bilo bolečin, ker jih jaz drugače tudi nimam. Tak da ne vem kak je s tem, imampa v kratkem kon. pa bom vprašala.

LP vsem skupaj!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2008, 09:35

clock-img

METULJ1

pencil-img

585

jaz sm mela histero in laparoskopijo prejšnji teden v petek. Od operacije naprej še vedno rahlo krvavim. A se je kateri zgodilo isto. Zdej pa sploh ne vem, kaj to pomeni. A bom kej kmal nehala krvavet? Kdaj pridem naslednja user posted image ? Mi ni čist najbolj jasn. Bom morala zgleda kakšen mesec počakat, pa bom vidla.

clock-img

01.10.2008, 17:26

clock-img

becky

pencil-img

335

jaz sem po laparo krvavevla 4 dni-rahlo. M sem pa dobila dva dni po terminu, ko naj bi jo dobila od prejšnje M- torej 31. dan ciklusa. je pa res, da se po laparo lahko vse skupaj prestavi

Vivir con miedo es como vivir a medias! (španski pregovor)

clock-img

27.10.2008, 12:24

clock-img

METULJ1

pencil-img

585

Zadnjo M sem imela 14.09.08. Laparo in histeroskopijo so mi delali 26.09.08. Po operaciji sem še cca 10 dni krvavela oziroma imela izcedke. Danes je torej že 31 dni od posega, M pa še ni na vidiku. Prejšnji teden sem imela samo en dan malo bledo roza izcedka. A bi mogla bit že zaskrbljena. Ne vem ali naj kličem G ali naj še kar čakam na M. Do kdaj pa naj čakam?

Hvala za nasvete

clock-img

28.10.2008, 08:22

clock-img

METULJ1

pencil-img

585

Včeraj popoldne dobila 1. M po operaciji. To je 31 dni od operacije in 44 dni od zadnje M.

Pozdravčki

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem