writing-img

mercator šmartinska

clock-img

03.02.2009, 09:35

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

včeraj sem videla, da je hipermarket mercator na šmartinski. a je še kaj trgovin poleg mercatorja tam? katere?
hvala za info:)

clock-img

03.02.2009, 09:49

clock-img

Anonimen

Če misliš notri v Mercatorju je notri samo Mercator in ni nič trgovin.

Če pa misliš v okolici, imaš pa btc zraven, ampak verjetno to že veš user posted image

clock-img

03.02.2009, 10:03

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

noter poleg mercatorja -  zgleda ni center tak kot v šiški iin rudniku. škoda...

clock-img

03.02.2009, 10:34

clock-img

Anonimen

Ne notri je čisto navadna trgovina, zgoraj imaš pa garaže, sem tudi jaz mislila, da je še kaj ko sem šla gor po premičnih stopnicah pa ni nič, samo avtomobili.

Je škoda ja, ker ne moreš malo poštefnati za kakšno majčko ali kaj podobnega, kupiš hrano in to je to.user posted image  Edino lahko ven iz ene škatle vlečeš in zadaneš 5-99% popust, to je pa vse.

clock-img

03.02.2009, 13:32

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Na šmartinski ima še kava bar, frizer, cvetličarno otroške obleke pa še kaj.Čisto nasproti Citi parka je pa zraven merkatorja tudi kar nekaj trgovin.

clock-img

03.02.2009, 14:05

clock-img

Anonimen

ops pol pa sorry, no za kava bar vem, samo nisem si mislila da to iščeš, prej trgovinice, tole otroško sem pa čisto spregledala user posted image

samo vem, da ko prideš notri zagledaš trgovino, ni tako kot v Šiški, ko imaš še zraven več stvari, ups....sorry še enkrat

clock-img

03.02.2009, 16:06

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

ja, bolj bedne trgovinice so, otroška je www.mimo.si, neka argentinska firma, jaz sem tamali kupila majčko z dolgimi rokavi in je bila skoraj 20€, pa ne morem rečt da je kaj posebnega. drugače pa še cvetličarna (bolj bedna), mestna optika, mislim da še neka banka...ni ravno ne vem kaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni