writing-img

merjenje bazalne temperature

clock-img

23.03.2007, 18:33

clock-img

renata nana

pencil-img

254

mene pa nekaj zanima a mi bo katera vedla povedat kako je s tem merjenjem bazalne temperature naprimer zaran jo imaš čez 37 stopinj zvečer pa manj kot 37 je takrat možnost oploditve in kdaj naj bi imel potem spolne odnose.zvečer ali zaran

clock-img

23.03.2007, 18:59

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Bazalan temperatura je zato bazalna, ker se meri zjutraj in samo zjutraj. Merjenje zvečer in čez dan ni BT, ampak kar nekaj, kar je navadna telesna temperatura. BT je nižja v prvem delu ciklusa, najnižja ob ovulaciji, potem se pa dvigne in ostane povišana do user posted image . Če je BT povišana več kot 18 dni zapored, lahko govorimo o user posted image . user posted image  je najbolje vsak drugi ali vsak tretji dan, se pravi na 2-3- dni v prvem delu ciklusa do O. Na sam dan O in lahko še en dan po O, ker jajačece preživi do 24 ur. Semenčice pa lahko čakajo v jajcevodu, da se jajčece sprosti tudi do 4-5 dni, 72 ur pa sigurno preživijo. user posted image  dva dni ali več po O, ne more prinesti user posted image , je samo za užitek. Torej 2-3 dni po tem, ko se BT dvigne zanositev več ni možna. Upam, da ti je zdaj bolj jasno vse skupaj.
LP

lana38

clock-img

23.03.2007, 19:00

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Pozabila sem napisati, da jo meriš takoj, ko se zbudiš in preden vstaneš iz postelje.
LP

lana38

clock-img

23.03.2007, 19:42

clock-img

renata nana

pencil-img

254

hvala zdaj mi je že vse jasno.upam da bom čimprej user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem