writing-img

merjenje temperature

clock-img

19.12.2007, 08:43

clock-img

witto

pencil-img

1014

Zanima me kje se najbolj natančno izmeri telesno temperaturo? Jast sem si jo danes merila v ustih, pod jezikom, baje je tudi to zanesljivo.Je pa res, da sem kiksnila, ker sem vstala iz postelje, šla do wc-ja, in nazaj v posteljo. Vem, da nesmeš vsat, preden si jo izmeriš. Po izračunu, naj bi imela ravno te dneve ovulacijo, pa tudi temperatura se je dvignila na 37 c. Zanima me, ali se lahko nato zanašam, sigurno bom ponovila jutri zjutraj, preden vstanem.Medtem pa z dragim kar veselouser posted image user posted image , tako, da jeuser posted image  ne pričakujem okoli 5.1.

clock-img

19.12.2007, 11:54

clock-img

varci

pencil-img

194

Ojla, jaz si jo merim vaginalno, zjutraj še preden vstanem iz postelje. Ja dvig temperature pomeni ovulacijo tako, da kar veselo na delo user posted image . Če bo temperatura ostala visoka vsaj 17 dni, si na pravi poti, da postaneš user posted image .
Držim pesti.

Lp

clock-img

19.12.2007, 20:08

clock-img

gajka

pencil-img

3606

BT se lahko meri oralno, vaginalno ali pa analno. Oralno je od vseh teh možnosti najmanj zanesljivo. Jaz sem jo merila en mesec in to vaginalno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem