writing-img

merkator mikrovalovka

clock-img

03.05.2008, 17:31

clock-img

rr.mm.dd

pencil-img

66

že ima katera?

kakšna se vam zdi (ne glede na ceno)?

clock-img

03.05.2008, 21:12

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

cena je katastrofalna in mislim, da za 140 € dobiš že kjerkoli mikrovalovko, ki je enako dobra, pa še točk ne rabiš (po domače, mislim, da gre za nateg...)

clock-img

03.05.2008, 21:13

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

oj, sorry - sem narobe prebrala, praviš ne glede na ceno...

No, zgleda lepo! uporabna ni pa najbrž nič bolj kot vse ostale user posted image

clock-img

04.05.2008, 10:06

clock-img

abi

pencil-img

755

Jaz jo imam in sem zelo zadovoljna z njo.
Ima seveda številne druge funkcije - uporabljam pa seveda samo odmrzovanje in pogrevanje user posted image .
Samo za ti dve funkciji, res lahko dobiš cenejšo varianto - ampak jst je ne damuser posted image .

Vse dobro,
* a b i *

clock-img

04.05.2008, 11:02

clock-img

noe

pencil-img

982

IZVIRNO SPOROČILO: abi

Jaz jo imam in sem zelo zadovoljna z njo.
Ima seveda številne druge funkcije - uporabljam pa seveda samo odmrzovanje in pogrevanje user posted image .
Samo za ti dve funkciji, res lahko dobiš cenejšo varianto - ampak jst je ne damuser posted image .

Jaz jo imam že ene tri lete in je tud ne dam, pa čeprav uporabljam samo pogrevanje in odmrzovanje.

clock-img

30.10.2008, 11:08

clock-img

urška84

pencil-img

133

Midva z možem sva kupila na točke v Mercatorju mikrovalovno elektolux 6th sense. Je bila s točkami 50% off, mislim da gre za isto zadevo, ali ne?

Skratka, the best. Veliko z njo odtajam (zrmznjeno meso, kruh za zjutraj - kruh odtaja v 1 minuti, pa je tako mehek in topel). Pica je v 3 minutah fertik (na funkcijo šesti čut, t.j. da pečica sama oceni kok časa rabi za odtajat in popečt). Noter tud pogrevam stvari (npr. filano papriko). Jz je ne dam stran.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem