writing-img

meso

clock-img

12.07.2007, 21:40

clock-img

larissa78

pencil-img

71

Kako ponujate svojim otrokom ( moj je star skoraj 7 mesecev)meso?A ga zmiksate skupaj z zelenjavo?Kolikokrat tedensko ga ponudite in v kakšni količini?

clock-img

12.07.2007, 21:42

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz skoraj nobene hrane ne miksam, razen kakšnih borovnic in češenj ali podobno, ki se ne da fajn pretlačit z vilico.
Meso natrgam čisto na drobno in ji gre fajn.

clock-img

12.07.2007, 22:16

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Na začetku uvajanja sem ga zmiksala s paličnim, skupaj z drugo hrano (npr. bučkami in krompirjem). Kmalu pa je začela miksano hrano zavračat in je hotela jest le še koščke, tako da sem ji meso čisto na drobno narezala. Tako je še danes, meso pa je čisto vsak dan. Je pravi mesojedec.user posted image

clock-img

12.07.2007, 22:18

clock-img

Mlada mamica

pencil-img

397

Hja jaz ji z vilčko malo spasiram,al pa narežem na drobne koseke da ga prežveči!

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

clock-img

13.07.2007, 13:48

clock-img

hariba

pencil-img

1387

Če že ima zobke je lahko nasekljano, sicer pa je bolje še zmiksat, ostala hrana pa je že lahko bolj grobo pasirana.

clock-img

13.07.2007, 14:37

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi smo na začetku miksali skupaj z drugo hrano, potem narezali na drobne koščke, zdaj pa že piščančje bedro sama v roki gloda.
Meso, vsaj 3x na teden.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem