writing-img

messenger

clock-img

20.08.2005, 11:18

clock-img

tejč

pencil-img

1926

A kera mi ve povedat, kako naj zbrišem messenger na compu:ups:, ker sem prjavljena dvakrat-enkrat na stari, drugič na novi verziji, pa bi rada staro skenslala.
hvala.

clock-img

20.08.2005, 11:20

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Greš na namizje, tam odpreš dodaj/odstrani programe in izbereš msn. Čisto na hitro in kratko;)

clock-img

20.08.2005, 14:58

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

tle maš v levem spodjme kotu START. To klikn, pol pa klikn na nadzorno ploščo oz. po angl. control panel. Pol maš pa dodaj ali odstrani programe oz. add pr remove programs. To kloikneš in pol od vseh programov poiščeš ta msn ki ga hočeš zbrisat. Klinkneš na remove oz, odtstrani :)

clock-img

20.08.2005, 16:16

clock-img

tejč

pencil-img

1926

stari mesenger je del sistema in ga sploh ni v oddaj in odstrani program, to je problem...:(

clock-img

20.08.2005, 17:04

clock-img

Anonimen

Ne moreš ga zbrisat (windows messenger). A se ti ne prijavlja avtomatsko 7.0 al kar pač maš? Al pa odpri windows MSN pa se vpiši z napačnim naslovom, na tanovem pa s tapravim in daj avtomatsko vpiši. Nisem 100%, da bo delal, ampak probat ni greh ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem