writing-img

metina marmelada

clock-img

11.08.2011, 18:57

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Rabila bi recept za pripravo metine marmelade, ki je zelo, zelo dobra, mete imam cel vrt, žal pa nimam recepta. Bi poskusila tudi malo prikrojit, pa nimam pojma kako.

Pozna katera?user posted image

clock-img

11.08.2011, 21:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.08.2011, 22:31

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Na vrtu imamo cel kup mete... ki bi nekako ne izpolnila svojega poslanstva v celoti, če ne bi tvoj post me pripravil do tega, da se jo bom spravila delati po tem receptu: Mint Marmelade Reciepe :)

clock-img

11.08.2011, 22:39

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Na vrtu imamo cel kup mete... ki bi nekako ne izpolnila svojega poslanstva v celoti, če ne bi tvoj post me pripravil do tega, da se jo bom spravila delati po tem receptu: Mint Marmelade Reciepe :)

Hvala, točno to sem iskala.user posted image user posted image Drug teden verjetno res poskusim, samo še nekaj zalenega za barvo moram naštudirat.

clock-img

12.08.2011, 09:58

clock-img

enkratna

pencil-img

821

IZVIRNO SPOROČILO: luka jan
samo še nekaj zalenega za barvo moram naštudirat.

Jaz bom poskusila s tisto "zeleno aromo" (zelena barva - META - aroma za živila od Etola).

clock-img

12.08.2011, 10:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.08.2011, 21:16

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Jaz sem iz mete naredila sok,ki je odličen in otroci ga obožujejo.Marmelade pa še nisem delala,mi je pa zanimivo,mogoče jo poskusim.

clock-img

12.08.2011, 21:56

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1

Jaz sem iz mete naredila sok,ki je odličen in otroci ga obožujejo.Marmelade pa še nisem delala,mi je pa zanimivo,mogoče jo poskusim.

Kako pa si delala sok, zaupaš recept? Mete imam na vrtu res ogromno in bi poskusila tudi kakšen sok naredit.

clock-img

12.08.2011, 22:02

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

Kako pa si delala sok, zaupaš recept? Mete imam na vrtu res ogromno in bi poskusila tudi kakšen sok naredit.

jest ga delam na enak način kot bezgov, mete dam pa... po občutku. namočim, pustim kak dan, dodam sladkor in citronko in to je to. je pa to sicer sirup, ne sok.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

12.08.2011, 22:39

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

jest ga delam na enak način kot bezgov, mete dam pa... po občutku. namočim, pustim kak dan, dodam sladkor in citronko in to je to. je pa to sicer sirup, ne sok.

Felicita hvala, sem se spomnila da mi je enkrat ena omenila ta recept, samo sem čisto pozabila. Ga pa definitivno probam, ker obožujem okus mete.user posted image

clock-img

14.08.2011, 14:50

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Jaz sem tudi naredila metin sirup, sicer malo drugače. Na način kot sirup iz smrekovih vršičkov. Je pa res, da ga pride manj. Vmes sem dala pa še krhlje limone (brez bele lupine) in je odličeeeenuser posted image

clock-img

14.08.2011, 20:56

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem