writing-img

mi imamo pa kozice

clock-img

05.06.2009, 09:26

clock-img

analucija

pencil-img

389

tako pa smo tudi mi prišli na svoj račun. včeraj so se mu začele pojavljat. dobili nič za blažitev, razen za kupit. groza kaj je to z našim zdravstvom. ne vem zakaj ga plačujemo. no tale pox clin je kar dobra pena. me je pa vseeno strah da si ne bo kaj spraskal.

imate še kje vodene kozeuser posted image

clock-img

05.06.2009, 10:31

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Od zdravnika zahtevaj Claritin za ublažitev srbenja. Za ostale zadeve iz lekarne, ki jih lahko sama kupiš, jih pa moja ped. odsvetuje, ker naj ne bi bile kao pregledane/potrjene od našega zdravstva.

clock-img

05.06.2009, 10:58

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Hitro se pozdravite user posted image user posted image

Kar se PoxClin hladilne pene tiče, jo priporočata tako pediatrinja Tanč na MON-u, kot naša pediatrinja.

klik

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 5.6.2009 10:59:46 >

clock-img

05.06.2009, 11:08

clock-img

abi

pencil-img

755

Jap, mi smo 100% na noricah user posted image
Ima jih 3,5 letnica in ker je inkubacijska doba nekje 14-21 dni jih v kratkem najbrž lahko pričakujemo še pri 5 mesečniku.
Dobili smo Claritin sirup in po nasvetu pediatra uporabljam še PoxClin peno ki suši pike in blaži srbenje.

Vse dobro,
* a b i *

clock-img

05.06.2009, 11:52

clock-img

issa

pencil-img

1111

hej abi,.tudi mi jih imamo,.sicer že kakih pet dni.
imamo pa tudi clarintin in peno PoxClin,ki mu res zelo ugaja,nič se ne praskamo...upam da bo tako tudi do konca!!
Vam pa tudi želim ,da se hitro pozdravite, čim manj srbenja,...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2009, 14:23

clock-img

analucija

pencil-img

389

ja sem si sama kupla claritin je brez recepta. ene kozice ga bolj srbijo druge manj. tako da nam na trenutke tudi pox clin ne pomaga. je pa res da je bolj občutljiv na pike  in ga tudi to zzzeeelo srbi. abomo že premagaliuser posted image .

čez 14 dni pa pričakujem tudi pri tamanjšem, ki bo kmalu dopolnil eno leto.

clock-img

05.06.2009, 16:35

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Naš jih sicer nima (je pa bil skupaj z bratrancem, ki jih ima), pa so rekli da se ne sme z ničemer mazat, ampak ga mora vsaj 3x na dan tuširat...pa tisti sirup da ga ne srbi je dobil...

clock-img

05.06.2009, 17:06

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: analucija

ja sem si sama kupla claritin je brez recepta. ene kozice ga bolj srbijo druge manj. tako da nam na trenutke tudi pox clin ne pomaga. je pa res da je bolj občutljiv na pike  in ga tudi to zzzeeelo srbi. abomo že premagaliuser posted image .

čez 14 dni pa pričakujem tudi pri tamanjšem, ki bo kmalu dopolnil eno leto.

Poznam tele občutke... user posted image Pri nas jih je pred cca. mesecem in pol najprej iz vrtca prinesla skoraj 4-letnica, 20 dni za njo pa je zbolel še slabo leto star sinček. Pestro je bilo, ja user posted image Sploh pri fantku, ki jih je imel res veliko in vsepovsod.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem