writing-img

mikrovalovka

clock-img

04.10.2005, 10:16

clock-img

nynna

pencil-img

576

Zanima me če uporabljate mikrovalovko pri svojih otrocih za gretje mleka, pa vode za čaj pa drugoh stvari. Jaz sem jo dobila pred kratkim pa imam kar nekam slab občutek zase brez problema grejem za user posted image pa kar ne morem. Res veliko stvari olajša. Povejte mi prosim vaše izkušnje

clock-img

04.10.2005, 10:18

clock-img

Anonimen

Jaz sem za Tiborja vedno vse grela v mikrovalovki. Nisem še brala strokovnih argumentov za proti.

clock-img

04.10.2005, 10:24

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

user posted image VEDNOuser posted image
brez nje si sploh več ne predstavljam kuhanja

clock-img

04.10.2005, 10:44

clock-img

Anonimen

jaz jo pa nimam, pa si sploh ne predstavlam zakaj bi jo rabla..
torej, zakaj jo uporabljate??!!!user posted image

clock-img

04.10.2005, 10:49

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Tudi jaz za VSE pogrevam v mikrovalovki. Še pomislila nisem, da bi bilo zaradi tega kaj narobe - drgač je ne bi pustili prodajat!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

04.10.2005, 10:52

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz v njej le pogrevam, kuham pa ne. Pogrevam pa mleko, čaj, že kuhano hrano, ki je čakala drugega člana, da se nakaže domov...pa hrana, ki jo imam v skrinji tudi notri pogrevam, odmrzujem... Aja...pa ko skuham cvetačo, jo posujem s sirom, pol jo pa v mikrovalovko dam, da se sir stopi in malce zapeče.

clock-img

04.10.2005, 10:53

clock-img

Anonimen

Biba12, za gretje vnaprej pripravljene hrane ali pa gretje vode za čaj, za mleko, za kavo. Pa za taljenje mesa, kruha, žemljic, ki so po tem tako slastne, kot bi bile sveže pečene. Pa če staro suho žemljo pogreješ v mikrovalovki, je tudi taka, kot bi bila ravno spečena. Pa s krofi je isto.

clock-img

04.10.2005, 11:01

clock-img

Anonimen

aha.. no, hvala za odgovore.. mogoče jo bom pa tud kupila v bližni prihodnosti

clock-img

04.10.2005, 12:58

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Jo uporabljam za naju z možem in za user posted image . Posebej mi je fina za pogrevanje hrane, vode, mleka, pa za obtajanje zamrznjene hrane za user posted image . Jaz si tudi zdaj le težko predstavljam, kako bi brez nje.

clock-img

04.10.2005, 13:19

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Splišni, tole s kruhom je pa živa resnica. Pri nas vedno pojemo ves kruh (ki ne uspe splesneti user posted image ), pa čeprav je nekaj dni star, ravno zaradi mikrovalovke. Drgač pa vedno ves kupljen kruh, makovke, sirovke, letijo direktno v skrinjo in vedno damo ven tik pred zdajci - minutko v mikrovalovko in svež kruh je pripravljen! MLJASK!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem