cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

milo za intimno nego

clock-img

09.10.2007, 19:40

clock-img

ninaklara

pencil-img

25

Oj.Danes sem nekaj razmišljala o milih za intimno nego.Sama ga redno uporabljam,zanima pa me,kdaj mislite da bi se tako milo lahko začelo uporabljati pri deklicah?Pri kateri starosti?Kaj mislite?user posted image

LJUBEZEN NI ROŽA KI OVENI

clock-img

09.10.2007, 21:42

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

o intimnem milu za otroke ostani le pri razmišljanju.

clock-img

09.10.2007, 21:44

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Jaz mislim, da prav za otroke to še ni, za najstnice pa že.Odvisno od telesne razvitosti.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

09.10.2007, 21:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.10.2007, 23:43

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz sem jo pa parkrat tudi z Niveinim intimnim milom že umila, saj je vedno na bideju. Jaz v tem ne vidim nič slabega, kvečjemu je boljše kot milo s katerim jo tuširam (Buebchen), saj je zagotovo bolj mile oblike.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

09.10.2007, 23:50

clock-img

Anonimen

Meni je babica pri drugem porodu rekla, da je Justov Deo intim idealen za intimno nego ne samo odraslih žensk, temveč tudi otrok. Sicer ga za tamalo (še) ne uporabljam, ampak kaj pa vem, mogoče je pa res boljše to, kot pa navaden gel za tuširanje, pa magari otroški. 

clock-img

09.10.2007, 23:53

clock-img

ninaklara

pencil-img

25

Ne mislim začeti z uporabo tega mila.Moja hči je stara 5 let,samo za mnenje sprašujem

LJUBEZEN NI ROŽA KI OVENI

clock-img

10.10.2007, 06:39

clock-img

bajsek

pencil-img

198

Čao!
tudi jaz vem, da je deointim od justa primeren že za otroke! Celo pediatrinja mi je neuradno svetovala ko mu je počila kožica na lulku in se mu je malo vnelo in enkrat, ko se mu je nabirala segma. Ni imel nobene reakcije(star je 2 leti in 2m).

lp

clock-img

11.10.2007, 09:08

clock-img

TiaSara

pencil-img

867

Bajsek, v primeru, kot je vaš je morda to primerno, za vsakdanjo rabo pa mislim, da ni prav nobene potrebe. No, moje mnenje je itak: čim manj kemije tem bolje.

clock-img

11.10.2007, 12:43

clock-img

FANTEK1

pencil-img

103

IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara

Bajsek, v primeru, kot je vaš je morda to primerno, za vsakdanjo rabo pa mislim, da ni prav nobene potrebe. No, moje mnenje je itak: čim manj kemije tem bolje.

a potem ti svoje otroke samo z vodo umivas?

clock-img

11.10.2007, 19:07

clock-img

TiaSara

pencil-img

867

Če že vprašaš JA, samo za roke uporabljamo milo, pa enkrat na teden šampon za laske. In to je to. Mali pa čist ko solza, s prekrasno mehko kožo. 

clock-img

11.10.2007, 19:14

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara

Če že vprašaš JA, samo za roke uporabljamo milo, pa enkrat na teden šampon za laske. In to je to. Mali pa čist ko solza, s prekrasno mehko kožo. 

ž

Pri nas funkcioniramo popolnoma enako.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

12.10.2007, 08:18

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Mi uporabljamo od Justa deo intim že od malih nog. Naš je navajen po kakanju umit rito in se mi je od Justa deo intim zdel najbolj primeren ker je naraven.
Res pa je da je najbolje s čisto vodo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem