writing-img

mimogrede

clock-img

21.07.2008, 10:55

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

hojla
mene pa čist tko zanima kje pa kupujete nogavice zase in za otroke približno pa kakšni ceni in katere barve so najbolj pogoste. Aja pa ker se bliža jesen in zima me tudi zanima kaj oblečejo vaši sinovi ker imam sama dva pod hlače ko je hladno. user posted image user posted image

clock-img

21.07.2008, 11:15

clock-img

Anonimen

Ne kupujem v točno določeni trgovini, če kje vidim, kakšne ki so mi všeč, jih kupim. Aja, kupujem pa pisane, pa potiskane, pa smešne, ....

clock-img

21.07.2008, 13:35

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Nimam posebne trgovine v kateri bi kupovala nogavice. Če so mi kakšne všeč, jih kupim pa naj bo to Spar, Mercator, Polzela, Fabiani nogavice, H&M, ni važno kje. Pod hlačami imamo kratke nogavičke jeseni, enkrat novembra ko je bolj mrzlo dokolenke, če pa je res dosti mrzlo pa žabice. Glede barv pa velja enako kot prej, če mi je všeč, kupim in pri tem ne gledam na barvo.

clock-img

21.07.2008, 14:36

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Zabe nosim samo na krilo, pod hlacami pa jih ne prenesem. Kupujem pa jih po taksnem principu kot sta ze moji predhosnici napisali. Ko mi je nekaj vsec kupim, pa ni vazno kje.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

04.08.2008, 14:02

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Polzela, spar, calzedonia..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem