writing-img

miom

clock-img

18.02.2015, 14:51

clock-img

She1

pencil-img

106

Pozdravljeni,

je imela katera subserozni miom (majhen, okrog 1cm) in ga je morala odstraniti?

clock-img

21.02.2015, 11:20

clock-img

tarinca

pencil-img

53

zdravo,

pri ultrazvokih do videli da imam en miom ki naj bi se večal, zato so me napotili na laparoskopijo. Ocenili so da je velik cca 3 cm, na koncu je bil velik 5 cm. na zapisniku piše da je bil subserozni do intramuralni miom. pri posegu pa so videli še dva subserozna mioma 1,5 ki so ju tudi ostranili.

Sprva mi je bilo rečeno, da miom naj ne bi vplival na neplodnost, ker pa naj bi se večal so se odločili za odstranitev.

LP;

clock-img

07.03.2015, 14:21

clock-img

snika

pencil-img

297

Jaz sem ga tudi imela, opazil ga je pri ultrazvoku. Imela sem histeroskopijo operacijo in laparoskopijo kjer so mi ga odstranili in pregledali še ostale rodne organe, kjer so mi na jajčniku našli tudi cisto in to odstranili. Sedaj je vse ok, M imam že od skoz redne mogoče je bila prva po op res močna drugače normalno vse. Zanosit pa mi vseeno še ni uspelo.

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

clock-img

22.03.2015, 10:45

clock-img

She1

pencil-img

106

Hvala za odgovore. Meni sicer nič ni zrastel v enem letu in pol odkar so ga odkrili. Je subserozni. Ni mi jasno kako so lahko napisali subserozni do intramularni? Niso to videli prav ali kak?
Mene zelo skrbi, da bom mogla iti na laparoskopijo, skrbijo me zapleti :( Skrbi me, da imam v bistvu kake miome, ki onemogočajo zanositev, ampak se z uz ne vidijo :(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem