cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mlajši plod?!

clock-img

25.02.2008, 10:01

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

danes sem bila pri G , po zm naj bi bila user posted image 9 tednov.na UZ se vidi plodek velik 4 mm , kar ustreza točno 6 tednov.ginekolog mi je rekel da je možno da sem zanosila kasneje ali pa je kaj narobe z nosečnostjouser posted image srček se še ni videl. punce a ima katera  izmed vas tako izkušnjo  in kako se je izteklo?
ponovni UZ imam čez en teden in takrat bi se utripi že mogli pojavit.
vsakega nasveta oz odgovora bom zelo vesela

clock-img

25.02.2008, 10:08

clock-img

sanca

pencil-img

60

tudi jaz sem kasneje zanosla in mi šteje tedne po velikosti ploda ne po zaostali menstruaciji. vse bo vredu. boš vidla. ne se sekirat.

clock-img

25.02.2008, 10:34

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

TO je precej običajen pojav, verjetno si se prezgodaj naročila na pregled.
Se pa to pogosto dogaja v 1. nosečnosti, potem že veš, da se nikamor ne mudi s prvim pregledom. Verjetno bi vse o.k.

clock-img

25.02.2008, 11:07

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

glede na  to,da bi naj bila 9 tednov noseča verjetno ni prehitro za pregled in to je moja 3. nosečnost in vsakič sem šla na pregled okoli 9 tedna, tako da se mi ni nikamor mudilouser posted image

clock-img

25.02.2008, 11:35

clock-img

košuta

pencil-img

431

Najbrž si res kasneje zanosila - se pač zgodi. In glede na ocenjeno starost (velikost) ploda še tudi ni mogoče zaznati srčka. Se bo pa drug teden že videl. Brez panike! Tudi jaz sem imela podobno situacijo.

clock-img

23.04.2008, 23:12

clock-img

caligula

pencil-img

954

meni zaostaja en teden v rasti, pa je rekla da je vse ok, sem v 10. tednu, plod pa je velik za 9 tednov. Ne se sekirat. 

clock-img

23.04.2008, 23:16

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Seveda je možno, da je plod manjši, da je prišlo kasneje do oploditve. Čeprav mi je razlika 3 tedne kar velika. Malo še preveri na forumu, če ima še katera take izkušnje.
Držim pesti, da bo naslednji teden vse ok. user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2008, 23:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.04.2008, 07:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.04.2008, 07:12

clock-img

srki

pencil-img

9222

Tudi meni so v 20. tednu prestavili  PDP iz 25. avgusta na 10. september. Že na prvem pregledu mi je G rekla, da po ZM je 25. avgust, po velikosti pa 6. september. No, pa se je izkazalo, da je še kasneje. Res pa je, da se je srček videl takoj.

Boš videla, da bo vse OK. Držim pesti.

clock-img

24.04.2008, 09:17

clock-img

Maja T.

pencil-img

1085

Najbrž si res kasneje zanosila - se pač zgodi. In glede na ocenjeno starost (velikost) ploda še tudi ni mogoče zaznati srčka. Se bo pa drug teden že videl. Brez panike! Tudi jaz sem imela podobno situacijo.

Tudi jaz sem imela čisto isto situacijo in na vseh UZ (NS, MOR., 3D) je ostala starost user posted image , zmerjena po prvem UZ in ne po zadnji menstruaciji.

Ne se sekirat, vse je ok user posted image user posted image user posted image user posted image .

Na koliko časa pa imaš ovulacijo, ker če jo imaš več kot na 28 dni, potem je to popolnoma logični pojav...

Lepo nosečnost ti želim  user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem