writing-img

mlečna voda

clock-img

09.01.2009, 22:35

clock-img

Anonimen

no pa smo pri naslednjem vprašanju.zanima me namreč danes sem šla 4ič na amnioskopijo pa so mi rekli da sem odprta 2 cm in da voda še ni zrela, da je mlečna.kaj ta mlečna pomen?kašna mora bit da je zrela in kakšna je še lahko.

clock-img

09.01.2009, 23:25

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Voda mi je odtekla v porodni sobi bla je pa mlečna,saj tko je pisal na odpustnici.

Ela čebela

clock-img

09.01.2009, 23:26

clock-img

Anonimen

mlečna je normalna. kot more bit.

clock-img

10.01.2009, 14:16

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz sem imela mlečno, čez teden dni pa rodila, takrat pa je bila mekonijska

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

10.01.2009, 20:35

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

jaz sem mislila da mora bit bistra, kadar gre za mlečno je pa že tik pred zdajci. Vsaj pri meni je bilo tako, da ko je bila mlečna, je bila kmalu tudi mekonijska.

clock-img

10.01.2009, 20:38

clock-img

Anonimen

mlečna je ok. mekonijasta je, ko se dojenček pokaka notri, to pa ni normalno in logično nadaljevanje mlečne plodovnice. je pa res, da ne vem a je mlečna ves čas, a sam na koncu, prej je pa bistrauser posted image je pa u glavnem normalno, da je mlečna, vsaj na koncu....matr sm zakompliciralauser posted image

clock-img

10.01.2009, 20:41

clock-img

Anonimen

aha, tkole pušenjak pravi : mlečna plodovnica pove zgolj to, da je plod dozorel in bi v primeru, da se rodil ustrezno zadihal, medtem kot bistra pozorna plodovnica tega še ne zagotavlja.

se pravi da je prej bistra user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem