writing-img

mleko

clock-img

13.08.2005, 10:07

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Imam vprašanje glede črpanja mleka.
Ker si črpam mleko z Aventovo črpalko, nisem prepričana kako točno vem ali ga izčrpam dovolj ali ne (bojim se vnetja). Črpam si ga na 3-5 ur po 15min vsako dojko. Prosim tiste ki kaj vedo o tem, da mi odgovorijo, če je to dovolj pogosto, in dovolj časa in kako lahko še drugače vem, če sem izčrpala vse(namreč neham, ko po črpalki ne priteče več).

LP Cipresa

clock-img

13.08.2005, 10:16

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Potipaj si dojke,če so mehke,potem bi moralo biti dovolj:bravo:.Pa preden si greš črpat si jih stuširaj z vročo vodo in zraven masiraj,potem lažje teče:sloncek:.
Jaz bi na tvojem mestu črpala pogosteje(2-3h);).
Lupčka za Žigija:duda:.:angel:
Anja:rozica:

clock-img

13.08.2005, 10:24

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Drugače so mehke malo trde če fajn pritisnem samo to so bile že tudi prej. Me ne bolijo in ne tiščijo, le nevem koliko bi moralo biti dovolj. Sedaj si brizgam po 15 min. na vsako stran. Nevem kdaj se lahko vnamejo???? Ker ponoči si jih nazadnje zvečer ob 11h potem pa spet ob 6h zjutraj pa ni nič bolelo. Podnevi pa gledam na to da približno na 3 ure.

clock-img

13.08.2005, 10:32

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

O.K. hvala .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem