writing-img

mleko HIPP 2

clock-img

17.06.2005, 15:53

clock-img

Vittel

pencil-img

87

Prosim za vaše izkušnje s tem mlekom. Moram na kaj posebno paziti. Rabim ga za mešanje kašic. Do sedaj sva se samo dojila.
Hvala in lep dan.:rozica:

clock-img

17.06.2005, 17:20

clock-img

cukrmali

pencil-img

79

meni ni bil vsec, ker se ful kepice delajo in ga je tezko raztopit. mali ga je sicer rad pil, ampak smo zdaj rajsi spet na aptamilu.

clock-img

17.06.2005, 17:38

clock-img

dory

pencil-img

8852

Seveda,hipp kupljen v lekarnah ali drugje po sloveniji je zanic,zelo masten in netopen...tisti kupljen v mullerju je nemski in boljse kvalitete...midva sva zamenjala veliko razlicnih vrst mleka in na koncu pristala na hippu...seveda sem poskusila obe variante in se raje odlocila za nakupe v mullerju :)

clock-img

17.06.2005, 19:28

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Kupi tega iz Mullerja...Mi smo super zadovoljni že 9 mesecev. Se ne delajo grude.

clock-img

17.06.2005, 20:49

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Mi smo ga kupili v DM- ju in se ne delajo grudice....

clock-img

18.06.2005, 13:39

clock-img

blaži

pencil-img

35

MIDVE UPORABLJAMA HIPP ŽE OD ZAČETKA. TO KUPLJENO PRI NAS JE RES ZANIČ ZATO SE JAZ ODPELJEM KAR ČEZ MEJO KER SEM BLIZU IN RES NI PRIMERJAVE. HVALA PA PUNCAM, KI SO POVEDALE DA SE DOBI TUDI V MULLERJU. KAKŠNA PA JE KAJ CENA V MULLERJU?:racka:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem