cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mleko skozi nos

clock-img

13.05.2010, 11:15

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

Dojila sem jov leze, v temi in opazim, da je plenicka pod glavo cisto mokra. Dobro, sem mislila, da je pac ven teklo. Potem sem jo zjutraj dojila spet v leze in sem videla, da mleko obenem v isti kolicini prihaja ven skozi nos, kot ga pa izcuza. user posted image  Bilo je brez kakrsnegakoli kasljanja ali drugih cudnih glasov, enostavno not in ven. Ali je katera opazila podoben problem? Ce jo dojim v narocju (se pravi jaz v sede), je ok.

clock-img

13.05.2010, 11:18

clock-img

marantz

pencil-img

273

Mi smo imeli v prvem mesecu isti problem. Boš videla to hitro mine :)

clock-img

13.05.2010, 11:24

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Mojemu sinu večkrat teče mleko iz noskauser posted image  ker ga večinoma dojim leže...in nima nič dvignjenega vzglavja takrat...verjetno pač teče tud nazaj, ne samo dol po grlu. Pomoje ni to nič takšnega. Tud nam bi teklo čez nos ven, če bi tako pili in ne bi sproti vse požiraliuser posted image

clock-img

13.05.2010, 23:16

clock-img

ljupka

pencil-img

1169

Jaz sem opazila,da je to zato ,ker jim glava visi,zato glavco podložim,da je mal na višjem,in je potem vredu!

clock-img

15.05.2010, 21:21

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Brez zamere,ampak otroka se ne hrani v ležečem položaju.Tudi jaz sem dojila enega in hranila po steklenički drugega,ampak vedno v naročju v polsedečem položaju in sicer iz istega razloga,ker je mlajšemu teklo iz nosu in je imel zamašen nos potem.
Vedno hrani v polsedečem poloŽaju v naročju,podri mu-ji kupček in naj bo v tem položaju še vsaj 30min,da se mu malo poleže mleko.
Malo mimo konteksta,ampak si kdaj poizkusila piti tekočino v ležečem položaju?

Lp

Mamica sem postala:
-Nik: 18.01.2007
-Žan: 21.09.2009

clock-img

14.08.2011, 13:49

clock-img

mrcinca

pencil-img

75

no, čisto mimo dojenje v leže pač ne more biti, če nas tako navajajo v porodnišnici.user posted image sploh če je mamica šivana, je sedenje živa mora, mamica pa tudi mora biti pri dojenju sproščena.

clock-img

15.08.2011, 10:29

clock-img

roladica

pencil-img

310

IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

Brez zamere,ampak otroka se ne hrani v ležečem položaju.Tudi jaz sem dojila enega in hranila po steklenički drugega,ampak vedno v naročju v polsedečem položaju in sicer iz istega razloga,ker je mlajšemu teklo iz nosu in je imel zamašen nos potem.
Vedno hrani v polsedečem poloŽaju v naročju,podri mu-ji kupček in naj bo v tem položaju še vsaj 30min,da se mu malo poleže mleko.
Malo mimo konteksta,ampak si kdaj poizkusila piti tekočino v ležečem položaju?

Lp

To pač ni res. Samo gledati je treba, da je otrokova glavica vedno med hranjenjem višje od želodčka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem