cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

moška oblačila za močnejše postave

clock-img

20.03.2012, 20:58

clock-img

mazana

pencil-img

33

Pozdravljene.

Obračam se na vas, ki res veliko veste...

Zanima me, kje bi se dalo kupit oblačila - kakšne boljše hlače, srajco- za moškega močnejše in večje postave. Ljubljana in okolica, morda še nekako do Kranja in Celja še pride v poštev...

Hvala za vsakršno informacijo...

clock-img

20.03.2012, 21:10

clock-img

matkica

pencil-img

293

Moj mož si je kupil v celju v mercator centru,ki je ena trgovina za močnejše. samo se ne spomnim kako se trgovina imenuje.Drugače sem pa v kiku tudi videla da imajo za močnejšo podstavo.

clock-img

20.03.2012, 21:29

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Videla sem jo na Celovški, malo nižje od slaščičarne Mihalek. Če greš v center na levi. Piše moda xxl za moške (nakaj takega). V izložbi imajo polo majice.
Drugače je imela pa Mura velike in široke obleke, srajce pa v KR v Joštu v centru mesta. Imajo eno firmo s podaljšanimi rokavi. Hlače oz. kavbojke pa ena gospa dela ob Prešernovem gaju tudi v KR. So ful dobre. Pa ugodne.

< Sporočilo je popravil hubi -- 20.3.2012 21:31:48 >

clock-img

20.03.2012, 22:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.03.2012, 23:05

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

Peek & Cloppenburg

a ni to drago?

clock-img

20.03.2012, 23:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.04.2012, 23:11

clock-img

efstudentke

pencil-img

1

Pozdravljeni!

Smo študentke EF v Ljubljani in smo zaznale problem pomanjkanja primernih trgovin z modnimi oblačili za močnejše postave. Se kdo strinja z nami? Delamo namreč poslovni načrt za odprtje nove trgovine z modnimi oblačili za močnejše. Pri tem nam lahko pomagate, tako da rešite anketo, ki se nahaja na spodni povezavi. Dobrodošla pa so tudi kakršna koli mnenja.

Anketa vam bo vzela 3 minutke časa. Za morebitne napake v anketi se vam opravičujemo.
Za sodelovanje v anketi se vam že vnaprej zahvaljujemo!

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEc5QXJNSkpfTVBOV2dWQUhHNHZ0dlE6MQ

clock-img

28.04.2012, 22:39

clock-img

takotako

pencil-img

608

Jaz kupujem za mojga v C&A. Srajce so mi ful všeč ker se res lepo likajo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem