writing-img

moški

clock-img

22.12.2006, 12:40

clock-img

Anonimen

saj ne vem, kaj je z mojim možem... včeraj popoldan sva šla še skupaj na kavo in se prav super razumela, zvečer pa sem šla na služben žur... in ob 1h zjutraj dobila besen SMS. ko sem prišla domov, pa grožnje in kričanje in da greva narazen.

pa sva se tako dobro razumela, prejšnji mesec začela delat na user posted image ... res ne vem, kaj si naj mislim...

nasvetov itak ne pričakujem, samo user posted image  sem se hotela... popoldan greva na kavo in bom videla, kaj je sploh na stvari.

clock-img

22.12.2006, 12:41

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

in kaj je vzrok kričanja? Menda je povedal, kaj ga motiuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

22.12.2006, 12:48

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Upam da ni ljubosumen ker si šla sama ven na žur in se nisi takoj vrnila domov.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

22.12.2006, 12:55

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mene bi zelo, zelo zanimalo ZAKAJ greva narazen, če bi mi mož kaj takega rekel. Če pa mi ne bi povedal, se pa tudi dreti ne rabi. ANonimna, torej???

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

22.12.2006, 13:17

clock-img

Anonimen

ne, nič ni povedal... sem ga vprašala, se hotla pogovorit (glede na to, da sem spila en kozarec vina, nisem bila pijana), pa je rekel, da itak vem, kaj ga moti...

za žur sem mu povedala, tudi to, kje bomo, nisem nič specificirala ure, kdaj bom doma (je nikoli ne).

možno, da je ljubosumen... saj ne vem. upam, da mi bo popoldan povedal, kaj ga moti. včasih se mi zdi, da se samo jaz trudim za najin zakon, da teče energija med nama...

clock-img

22.12.2006, 13:40

clock-img

Anonimen

tkole se začne sranje- čist po domače povedano..

js bi ga takoj umirila- lepo ali grdo.. ker drugače bo drugič isto in boš nazadnje skos doma, nobene zabave, nobene kavice..nič!!

clock-img

22.12.2006, 13:55

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

js bi ga takoj umirila- lepo ali grdo.. ker drugače bo drugič isto in boš nazadnje skos doma, nobene zabave, nobene kavice..nič!!

Po moje je tudi krivo ljubosumlje. Hudiča, potem moj jutri absolutno ne bo govoril z mano user posted image  Ob treh začnemo zaključek, domov bom itak šla med zadnjimi, da pa bi spila samo kozarček vinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, seveda. Saj bo Muki tam in kdo lahko ostane trezen v njeni družbi?????

In moj sodelavec je glih zdaj rekel: Punca bejži. Ta moški je preveč posesiven in vedno bolj bo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

22.12.2006, 13:58

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Po mojih izkušnjah iz preteklosti se na žalost res tako začne...

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

22.12.2006, 14:06

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Punca bejži. Ta moški je preveč posesiven in vedno bolj bo.

V večini primerov je tako. Upam da v tvojem nebo.

clock-img

22.12.2006, 14:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ne, nič ni povedal... sem ga vprašala, se hotla pogovorit (glede na to, da sem spila en kozarec vina, nisem bila pijana), pa je rekel, da itak vem, kaj ga moti...

za žur sem mu povedala, tudi to, kje bomo, nisem nič specificirala ure, kdaj bom doma (je nikoli ne).

možno, da je ljubosumen... saj ne vem. upam, da mi bo popoldan povedal, kaj ga moti. včasih se mi zdi, da se samo jaz trudim za najin zakon, da teče energija med nama...

prepričaj se o tej njegovi ljubosumnosti in odgovor imaš na dlani.

clock-img

22.12.2006, 15:17

clock-img

Anonimen

sva imela krizo, ki je bila tudi zaradi njegovega ljubosumja... ni tako, da bi bila frišno skupaj, se le poznava 14 let, mal manj sva par... potem so bile še druge krize, ampak o tem ne bi zdaj.

mah ne vem, zdaj se dobiva, pa bomo videli, kako pa kaj.

danes sem delala tud test pa je negativen, tako da so vse možnosti zmeraj odprte.

lepo se imejte, punce, hvala za spodbudne besede!

clock-img

22.12.2006, 17:40

clock-img

Anonimen

Punca bejži. Ta moški je preveč posesiven in vedno bolj bo.

Točno tako. Samo stran. Prej na ti pa še pove zakaj ti ne zaupa - mogoče zato, ker te sodi po sebi... Eh, pa tako štalo delat čist brez veze, no... Ah, majo ljudje cajta odveč...

clock-img

24.12.2006, 04:11

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Če misliš ostat z njim, jemlji ta mesec rajši tabletke, pa pojdi na par zabav, da vidiš, če misli nadaljevat s takim otročjim početjem ali misli prit k sebi.. S frocki se ni za hecat... Mislim, saj se lahko potem tudi premisliš, samo je gotovo težje...

clock-img

24.12.2006, 23:10

clock-img

domci

pencil-img

376

če že zdaj tako nori bo potem ko bo otrok še huje itak se življenje postavi na glavo......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem