writing-img

možnost zanositve?

clock-img

11.12.2007, 15:33

clock-img

Anonimen

pozdravljene!

sem v čudni situaciji, ki je ubistvu tudi moja napaka. jemljem tabletke femoden. ta mesec nisem vzela 1. in 3. tabletke. torej..skoraj 2 zaporedoma. praviloma bi se mogla, ko pade raven hormonov, pojaviti user posted image  - ali pa vsaj umesne krvavitve, pa se ni. koliko je možnosti, da bi bila mogoče noseča? (za test je še prezgodaj)

polek tega pa me zelo bolijo prsne bradavice, tako da se jih fantu sploh ne dovolim dotikat. eden od znakov nosečnosti so tudi boleče dojke...so vas bolele "cele" dojke ali samo bradavice?

lpuser posted image

clock-img

11.12.2007, 15:35

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

jaz sem od vecine prjatlc zvedla, da so jih bolele le bradavice..

clock-img

11.12.2007, 15:42

clock-img

Anonimen

Mene so bolele samo dojke ob straneh, tako proti podpazduhi. Do 12 tedna. Potem 2 tedna premor, zdaj pa spet mlekarna dela na polno. user posted image

clock-img

11.12.2007, 15:52

clock-img

cofk

pencil-img

85

stvar je v tem, da me dojke bolijo drugače kot ponavadi...npr.pred user posted image  sploh bradavice me niso bolele še nikoli prej...
je za to možen še kakšen drug vzrok kot user posted image ?
gdaj pa so vas začele bolet?

tudi pred časom, ko se mi je zgodilo, da sem pozabil tabletko, se je kmalo po tem (še pred končano škatlico) pojavila user posted image , sedaj pa ne...

clock-img

11.12.2007, 16:03

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Možno je...če pozabiš eno je baje še ok, če pozabiš dve rabiš še drugo obliko zaščite. Lahko je pa samo psiha kriva.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

11.12.2007, 16:11

clock-img

Anonimen

upam user posted image

me je kr malo strah... sej si user posted image  ful želim, apak bi še malo počakala z njim..ni še pravi čas. je treba prej še kej uredit...

clock-img

12.12.2007, 17:34

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem imela vse mogoče nosečniške težave. A očitno je bilo vse le v moji glavi ker sem si user posted image  tako želela. Čim pa sem šla na podvzem krvi in je test pokazal, da nosečnosti ni, so tudi ti namišljeni problemi kar izpuhteli. S tem ti želim le povedati, da je tudi za tvoje težave verjetno kriva le psiha. Ti si otoka še ne želiš in te je malce strah morebitne nosečnosti. Verjetnost, da se je navsezadnje vseeno prijelo pa seveda ostaja.

clock-img

03.01.2008, 18:48

clock-img

Anonimen

no tale stvar se je končala tako... user posted image  je prišla na tisti dan kot je treba, vendar je bila zelo močna..z močnimi krči (odkar jemljem tabletke še nikoli nisem imela takšnih). prej so me bradavice kr močno bolele (ponavadi med pred m bolijo samo prsi..)
je možno da sm le bila noseča in je prišlo do ss?
ali je bila to pač čisto navadna user posted image ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem