writing-img

mobitel in bencinska

clock-img

28.01.2009, 20:32

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

ali se komu sanja zakaj je uporaba mobitelov na bencinski prepovedana, ker men se je ravno danes zgodilo da me je nekdo poklical ko sem bla na bencinski, pa se nič kaj ni zgodilo.....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

28.01.2009, 20:37

clock-img

Anonimen

Pojma nimam jaz večkrat telefoniram ok v avtu pa vseeno.Nevem mogoče zaradi kakega sevanja,ki bi jih naj imeli mobiteli,da nebi povzročili kakšne eksplozije.Predvidevam pač.user posted image

clock-img

28.01.2009, 20:53

clock-img

misa4

pencil-img

637

Pre leti sem tam delala kot študentka in smo imeli predavanja.
-ko točiš gorivo in zraven klepetaš ti lahko pade mobitel na tla in nastane iskrica in buuum. Seveda je čisto majhna možnost, samo hočejo biti ziher in je zato narisana prepoved in če se to zgodi je pač klicatelj kriv
-ko plačuješ in zraven govoriš nisi pri stvari, poveš napačno številko kje si točil in se doma čudiš zakaj si toliko plačal, natočil pa samo5 €. To se je že večkrat dogajalo in so potem samo problemi.
Je pa še veliko drugih stvari, ki sem pa že pozabila, je že dolgo nazaj.

< Sporočilo je popravil misa4 -- 28.1.2009 20:54:05 >

clock-img

28.01.2009, 21:02

clock-img

Anonimen

misa se strinjam s tabo res je majhna možnost,da se ti tole zgodi je pa tudi možnost,da avto raznese...user posted image

clock-img

28.01.2009, 21:12

clock-img

misa4

pencil-img

637

Ja mala možnost, samo je. Problem so hlapi in te ponavadi eksplodirajo.Ko točiš pa hlapi vhajajo.

clock-img

28.01.2009, 21:14

clock-img

Anonimen

Zakaj pa so potem v bolnišnicah na intenzivni prepovedani mobiteli?Ker lahko zmotijo aparature ali zakaj?

clock-img

28.01.2009, 22:12

clock-img

sandra74

pencil-img

132

Jaz sem pa slišala,da so natikači croocsi prepovedani po bolnicah , ker bi tudi  motili aparature user posted image .

Se opravičujem, ker smetam temo user posted image , ampak men se to tako smešno zdi user posted image  da sem morala povedat.

clock-img

28.01.2009, 22:24

clock-img

benika

pencil-img

7793

Jaz sem pa slišala,da so natikači croocsi prepovedani po bolnicah , ker bi tudi motili aparature .

Zato, ker povzročajo trenje ali nekaj podobnega in s tem motijo delovanje aparatur.

clock-img

28.01.2009, 22:32

clock-img

sandra74

pencil-img

132

Zato, ker povzročajo trenje ali nekaj podobnega in s tem motijo delovanje aparatur.

Hvala benika!

clock-img

29.01.2009, 10:03

clock-img

G in T

pencil-img

953

V bolnicah enako kot na letalih. Zaradi elektromagnetnega sevanja lahko zmoti delovanje aparatur, s čimer se lahko pripeti nesreča.

clock-img

29.01.2009, 10:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

ali se komu sanja zakaj je uporaba mobitelov na bencinski prepovedana, ker men se je ravno danes zgodilo da me je nekdo poklical ko sem bla na bencinski, pa se nič kaj ni zgodilo.....

A se komu sanja, zakaj se ne sme hodit na prehodu za pešce čez rdečo? Ravno danes sem probala it čez, pa se ni nič posebnega zgodilo. Najbrž je znak za okras tam.

clock-img

29.01.2009, 10:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.01.2009, 11:04

clock-img

koala

pencil-img

5539

Fotrina v bolnišnicah se mobilci ne smejo uporabljati ker motijo mesicinsko tehnične pripomočke. Sicer ne vem kako je z temi novejšimi modeli, ampak pred leti sem delala na otroški intenzivi in se je neki mladi maici oglasil mobitil tik preden je začel zvoniti se je monitorju, ki nadzira utrip pri nedonošenčku čisto sfuzlalo. V trenutku ko je iklopšila mobilca je bilo spet vser ok.

Na bencinskih pa naj se nebi uporabljal zaradi nevarnosti eksplozije, mith bustersoma sicer ni upelo izzvati eksplozioje z mobilcem pa vseeno, jaz ga ne uporabljam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

29.01.2009, 11:27

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

A se komu sanja, zakaj se ne sme hodit na prehodu za pešce čez rdečo? Ravno danes sem probala it čez, pa se ni nič posebnega zgodilo. Najbrž je znak za okras tam.

user posted image  
Drugače pa ja - zaradi nevarnosti eksplozije - četudi je ta možnost minimalna.  Ampak glede na videno v praski je tudi ta tabla bolj za okras, tako kot rdeč semafor.

clock-img

29.01.2009, 12:53

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Pre leti sem tam delala kot študentka in smo imeli predavanja.
-ko točiš gorivo in zraven klepetaš ti lahko pade mobitel na tla in nastane iskrica in buuum. Seveda je čisto majhna možnost, samo hočejo biti ziher in je zato narisana prepoved in če se to zgodi je pač klicatelj kriv
-ko plačuješ in zraven govoriš nisi pri stvari, poveš napačno številko kje si točil in se doma čudiš zakaj si toliko plačal, natočil pa samo5 €. To se je že večkrat dogajalo in so potem samo problemi.
Je pa še veliko drugih stvari, ki sem pa že pozabila, je že dolgo nazaj.

Sta mela zadnjič mythbusters oddajo na to temo in sta ugotovila, da povezave med telefoniranjem in vžigom na bencinski črpalki ni. Po statistiki se vžig med tankanjem zgodi večkrat ženskam kot moškim in ugotovila sta, da zato, ker se ženske po večini med tankanjem vsedejo na vozniški sedež in potem zaradi statične elektrike pride do vžiga. Če vam rata, se kar brez skrbi pogovarjajte.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni