writing-img

modeli za šamrole

clock-img

04.10.2007, 10:20

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Torej, doma imamo enega oboževalca šamrol. Sama zelo rada pečem, ampak teh se še nisem lotila. Sem pa včeraj iskala v trgovini te modelčke in jih tudi našla, ampak.... v tem pakiranju sta dva ravma tulca in 3 stožčasti tulci. Kaj to pol pomeni, da moram nabavit 5 al pa 10 kompletov, da lohk normalno napečem za šamrole?

Če ve katera kje se da dobit te modelčke največ in najbolj ugodno, prosim povejte!!!!!!!!!!!

LP, MOjca

clock-img

04.10.2007, 10:24

clock-img

Anonimen

Pred kratkim so bili v neckemannu prav ugodno. Bom pogledala kje je tista debata

clock-img

04.10.2007, 10:25

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

jaz sem jih kupila v merkurju na tržaški, če so najcenejši ne vem, je pa 10 tulcev v škatli

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

04.10.2007, 10:31

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Hvala, grem popoldne pogledat!

lp, mOjca

clock-img

04.10.2007, 10:53

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Leta, desetletja nazaj, je imela moja mami kar en komplet "viklerjev" (samo ne plasticnih) rezerviranih za samrole user posted image . Viklerje je oblekla v alu folijo in potem na to ovila testo za samrole.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

04.10.2007, 12:54

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

tut viklerjev nimam user posted image user posted image user posted image

Sploh pa nimam pojma kak bi moj pogledu ko bi vidu modelčke - po moje bi se mu šamrola počez postavila user posted image

LP, Mojca

clock-img

04.10.2007, 14:42

clock-img

muška

pencil-img

3223

Jaz sem jih ravno danes dobila od Neckermanna , komplet 10 6€. Ampak so taki hecni, sploh ni tulec v celem skupaj zvarjen recimo, ampak je tak narejen, da se lahko nastavlja user posted image  . Ne vem prvič vidim to čudo. In tudi jaz sem zraven teh 10 tulcev dobila še 10 takih stožčastih malih tulcev. Za kaj služijo nimam pojma? Mogoče za mini šamrolce? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem