IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
To smo se tudi me zandjič pogovarjale, bulerje, čim bolj široke in dolge puloverje, kavbojke boh ne dej ozke, mislim
ko smo bile postavne študentke, enostavno nismo znale izkoristiti 'potenciala'....
Je pa res, da pri nas konkretno niti nisem imela možnosti, da bi se kaj na veliko 'rihtala'...
Jaz pa temu ne bi rekla modni kiks, pač takrat sem se tako počutila in je to bil moj stil oblačenja. Jaz si ne predstavljam da bi si takrat oblekla neko super ozko majico do popka, pa obula šolne s peto

Uh...Pa ne zaradi pomanjkanja samozavesti, ampak enostavno to ni bil moj stil. Ok, visokih pet ne obujem niti danes - razen ob redkih prilikah.
Kar je meni moj totalni modni kiks so pa ravno eni čevlji z visoko peto, takšno debelo in visoko kakšnih 10 (ali več) cm. Grdi za crknit, sploh ne vem kaj mi je bilo da sem jih kupila in obula - samo enkrat in nikoli več
Drugače pa - nikoli, ampak res nikoli ne bi obula tistih tenisk z debelim podplatom, ki so trenutno tako IN! Koma. Ravno tako mi nikoli niso bili všeč ti rave on čevlji s takšnimi debelimi podplati.