writing-img

modrček

clock-img

08.04.2006, 19:38

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pozdravljene vse nove in stare user posted image !

Zanima me, kdaj ste začele nositi modrček brez kosti in kdaj ste si morale kupiti večjega. Jaz sem še bolj na začetku, pa so se mi prsi v zadnjem tednu tako povečale, da modrčka s kostjo sploh ne morem več nositi, ker me preveč žuli in boli vse, tistega brez kosti imam pa samo enega in se mi zdi, da bo kmalu premajhen.user posted image

Kako se splača kupovati modrčke, da ga ne kupuješ vsak mesec novega?

clock-img

08.04.2006, 19:56

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Jaz sem še tudi bolj na začetku(9tednov), poleg tega sem zelo majhne rasti in prej sem miela majhne prsi, pa so se mi zdaj zelo povečale, ampak še vedno nosim tako kot prej športne majčke oz. modrčke, ki nimajo posebej košaric.Boa jih ima, pa te iz mikrovlaken(več proizvajalcev), ki jih dobiš povsod zelo ugodno. Ne vem, tile so mi najbolj udobni, pa ne lezejo nikamor, v redu oporo nudijo, ne tiščijo...Sploh pa zdaj, ko me tako zelo bolijo prsi!!!
Jaz nisem za modrčke s kostjo, čeprav sem jih včasih nosila, pa še to tiste podložene, ampak mi ni pasalo, ko mi je žica pritiskala na prsni koš in pol ko sem ga slekla, sem imela na koži odtisek modrca!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

08.04.2006, 21:35

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

jaz sem v prvih dveh mesecih pridelala 3 številke večjo košarico (na začetnih 80d). Po prvih 2 mesecih sem si kupila kolekcijo novih nederčkov, seveda podloženih (ker še nisem vedela da sem user posted image ) čez kak mesec pa so bili tudi ti premajhni. In potem še potrditev user posted image  in spet v nabavo - tokrat nepodloženi a še vedno s kostjo, pa eno številko večji za vsak slučaj. Ti pa bojo zgleda dočakali bebiko. Kolikor slišim vse "zrastejo" za 2-3 številke v prvih 2-3 mesecih, kak mesec pred porodom pa še otrdijo, pa je tu spet 1 številka.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

09.04.2006, 10:10

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Pišuka, meni pa niso nič zrasle in tako ostajam na 75B user posted image . Samo na pogled in otip so malo bolj polne. Ampak sem si vseeno 3 nove modrčke kupila - zdaj se je treba razvajat, ane!? user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem