writing-img

modrc - kožne barve

clock-img

20.01.2008, 17:01

clock-img

pika74

pencil-img

6782

A ga ima sploh katera?

ne vem, zakaj mi je ta kožna barva tok čist mim... ampak... zdej mam eno novo bluzico... ki ima tak vzorc, da se neki skoz vidi... in vsi pravjo, da bi mogla spodi imet modrc kožne barve, ker edin to paše spodi... in nič druzga...

sploh se ne morem spravit v štacuno in kupit modrc kožne barve...

zakaj mi je to tok mimuser posted image

a je tud vam?

evo še par slikc... kako zgleda...  ta kožna barva (sem hotla kej bolj privlačnega zbrat... pa sploh ni na voljo)

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

20.01.2008, 17:04

clock-img

Anonimen

Meni je tudi ful grd kožen, samo se pa res najmanj skozi vidi.

Samo saj zdaj je moderno in seksi, če se vidi skoti lepo spodnje perilo. A ni? Mogoče pa ni več, pojma nimam.

Aja, jaz ga nimam.

clock-img

20.01.2008, 17:06

clock-img

pika74

pencil-img

6782

no, fotke niso prijele... mogoče od hudga user posted image
http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2448939

splišni, tud jest sm tko mislila... sam najbrž se mora pol barva modrca vsaj z nečem ujemat.... mogoče z barvo hlač oz. nečesa, kar je še na meni poleg bluze... al kakouser posted image

clock-img

20.01.2008, 17:07

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

joj, jaz tele kožne barve na sp.perilu nikakor ne prenašam. res izjemoma tangice, pa še to si raje pri palmersu kupim kombinacijo belo s prozornim in se res ne poznajo nikjer, ker se silikon tako lepo prime kože.

Je pa res, da jaz nikoli nisem rada nosila stvari, skozi katere se dejansko vidi spodnje perilo. user posted image

clock-img

20.01.2008, 17:09

clock-img

pika74

pencil-img

6782

http://www.naracamicie.com/donna1.html takale je bluzica... sam da ni bela ampak temno vijola (bolj indigo)

clock-img

20.01.2008, 17:10

clock-img

pika74

pencil-img

6782

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

http://www.naracamicie.com/donna1.html takale je bluzica... sam da ni bela ampak temno vijola (bolj indigo)

jak... nič se ne vid...
no, predzadnja v prvi vrsti je

clock-img

20.01.2008, 17:10

clock-img

Anonimen

sam najbrž se mora pol barva modrca vsaj z nečem ujemat.... mogoče z barvo hlač oz. nečesa, kar je še na meni poleg bluze... al kakouser posted image

Ja, po moje. Skoraj se mora s čim ujemati, ja, kr ena X barva pa res ne more biti.

clock-img

20.01.2008, 17:13

clock-img

Anonimen

Uuuuu, kako je lepa, res.

A bela čipka pa ne bi šla spodaj? Ja no, saj potem ta vzorec mogoče res ne bi prišel toliko do izraza. Ampak je pa res lepa bluza. Ful.

Pojdi probat, če paše bel čipkast moderček spodaj.

clock-img

20.01.2008, 17:15

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ja sam ni bela... je temno vijola... oz. indigo. Najboljš, da res enkrat nesem bluzo s sabo in probam par modrcov... morm pa še pogruntat, katera barva bo šla zraven te vijole...hmmm

clock-img

20.01.2008, 17:32

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Ja  pa kupi viola moderc- skiny ga ima 100%, drugač pa lahk daš tud črnega spodaj, če jo boš nosla zraven črnih elegantnih hlač oz. krila.

clock-img

20.01.2008, 17:35

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

indigo se odlično ujema s temno rjavouser posted image ...

drugače je pa zelo lepa srajčka user posted image

clock-img

20.01.2008, 17:37

clock-img

gaya24

pencil-img

944

http://www.rebel.si/index.php?id=5&type=5&category=101&page=9
Poglej to stran. Na sliki je sicer črn ampak majo še violo

clock-img

20.01.2008, 17:56

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Kje pa majo kej skiny v Lj?

Nazadnje sem kupila Skiny v Celjskem trg. centru...

najbrž bom kar tega Boheme kupla... sam tlele na spletu nimajo moje cifre 75B.

clock-img

20.01.2008, 19:28

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

vijola se dobi,črna ali vsaj temno rjava,je pomoje še vedno boljša varianta,kot kožna...

clock-img

20.01.2008, 19:32

clock-img

nizozemka

pencil-img

121

Meni osebno je pa tale kozna barva zelo dobra pogruntavscina!user posted image  Se posebej poleti, ko nosimo bele lanene hlace, pridejo super tangice te barve gor. Ker mi ni bolj groznega od tega, da se ti vidijo gate venuser posted image . Ravno tako ga nosim (modrc) pod belo srajco.user posted image user posted image

Slovenija: 19.9.-30.9.2008 :):)

clock-img

20.01.2008, 21:08

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Meni osebno je pa tale kozna barva zelo dobra pogruntavscina! Se posebej poleti, ko nosimo bele lanene hlace, pridejo super tangice te barve gor. Ker mi ni bolj groznega od tega, da se ti vidijo gate ven . Ravno tako ga nosim (modrc) pod belo srajco.

Evo - točno to sem hotela napisat. Meni perilo kožne barve tudi ni bilo všeč, ko pa sem odkrila, da se najmanj vidi skozi, pa mi je The best. Pa pod kak bež top poleti tudi rada oblečem - če se mi slučajno kje vidi naramnica od modrca ven - bela prav izstopa.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.01.2008, 22:26

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Jst ga nosim tudi poleti. Brez naramnic je super, ker te nič ne tišči in se ti ne lepi gor. user posted image  Pa pod kakšne majčke pa bele oblekce. user posted image

clock-img

20.01.2008, 22:53

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Kje pa majo kej skiny v Lj?

V Ljubljani je Skiny tam pri zmajevem mostu. Če veš kje je pravna fakulteta? No zraven te fakultete se drži pa parkirna hiša Kapitelj, nad njo je pa Špar, dm in Skiny trgovina.

clock-img

21.01.2008, 18:59

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

jak... nič se ne vid...
no, predzadnja v prvi vrsti je

Po mojem mnenju tukaj spodaj najbolj paše beli modrček.

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

joj, jaz tele kožne barve na sp.perilu nikakor ne prenašam. res izjemoma tangice, pa še to si raje pri palmersu kupim kombinacijo belo s prozornim in se res ne poznajo nikjer, ker se silikon tako lepo prime kože.

Je pa res, da jaz nikoli nisem rada nosila stvari, skozi katere se dejansko vidi spodnje perilo.

Se podpišem tudi pod tale post.

clock-img

21.01.2008, 23:37

clock-img

Anonimen

Jaz bi pod tako srajco oblekla vijolcen modrc oz. priblizek tiste barve, kot je bluza, ne bi koznega user posted image Jaz mam vijolcnega iz Tezenisa user posted image Trst.

clock-img

21.01.2008, 23:38

clock-img

Anonimen

Še nikoli ga nisem imela. Mi ni všeč. Pika.

clock-img

22.01.2008, 21:15

clock-img

solatja

pencil-img

952

ena najboljših pogruntavščin zame in sploh ne kupujem več belih user posted image (po mojem že kake 3 leta nisem kupila belega modrca, če odštejem tiste nosečniške in poporodne zadeve, ki ne zaslužijo tega imena user posted image user posted image ). sploh ne vem več, zakaj bi ga imela, ker lahko nosim kožnega pod tiste majčke "za z belim modrcem" kot pod tiste, kjer beli ne paše. tud na splošno belega perila ne nosim več. user posted image

sicer pa pod to srajčko v lov na vijoličast modrc, če pa ne, pa so črna, temnorjava ipd. barve, v skrajni sili pa tudi kožne barve. je pa res cort!

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

22.01.2008, 23:00

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Meni pa je moj kožno-srednje rjav ful lep, kupila sem ga v H&M in ni tak model kot tist v Neckermanu user posted image

Na tak način samo, da je osnova kožne barve, obroba pa rjava:

user posted image

clock-img

22.01.2008, 23:04

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

A ga ima sploh katera?

ne vem, zakaj mi je ta kožna barva tok čist mim... ampak... zdej mam eno novo bluzico... ki ima tak vzorc, da se neki skoz vidi... in vsi pravjo, da bi mogla spodi imet modrc kožne barve, ker edin to paše spodi... in nič druzga...

sploh se ne morem spravit v štacuno in kupit modrc kožne barve...

zakaj mi je to tok mimuser posted image

a je tud vam?

evo še par slikc... kako zgleda...  ta kožna barva (sem hotla kej bolj privlačnega zbrat... pa sploh ni na voljo)

ja...jaz ga imam...pod enimi majčkami,,,,da se ga ne vidi tolk...pa proznorne naramnice...pa kožne spodnje tangice...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem