writing-img

modrci s kostjo

clock-img

26.10.2004, 10:38

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Zivjo punce,

ena prijateljica mi je povedala, da je v nosecnosti strogo prepovedano nositi modrce s kostjo, ker naj bi kost pritiskala na mlecne zleze. Jaz za to prvic slisim in tudi ko sem malo okoli sprasevala ni nobena se za to slisala.
Samo taksne modrce nosim, tako da me zdaj skrbi.
A mogoce katera kaj vec ve o tem?

Lp, Naja 16t 3/7 in :duda:

clock-img

26.10.2004, 10:42

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz sem to slišala, ko sem bila že čisto na koncu nosečnosti, sem pa skoz nosila te s kostjo. No mali bo kmalu star 10 mes in jaz imam še vedno ogromno mleka in nikoli ni bilo nobenih težav.

Lp

clock-img

26.10.2004, 10:48

clock-img

sa

pencil-img

651

Jaz prvic slisim:ups:

clock-img

26.10.2004, 11:46

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Jaz pa sem že slišala za to, da se odsvetuje, ne da je prepovedano. Moje mnenje pa je, da je vsak modrc, ki te veže in tišči lahko škodljiv. Glavno, da ti je prav in da te ne tišči. Tudi jaz nosim le take z kostjo, čeprav si bom vsak čas mogla kupiti tiste za diojenje, ker se moj PD že počasi bliža, prsi pa imam vsak dan večje.

Lp, Boni

clock-img

26.10.2004, 18:16

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Če je modrc dovolj velik in se v njem udobno počutiš, ti ne more škodovati- vsaj meni ni:)

clock-img

26.10.2004, 19:23

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Tudi jaz sem to že slišala, čeprav ga sama še vedno nosim s kostjo. V nobenem primeru pa ne imej modrčka s kostjo za dojenje (obstaja Triumphov).

Lp Lunca

clock-img

26.10.2004, 23:09

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Jaz sem jih imela skoz s kostjo še ko sem dojila, le da je bil večje številke da me ni tiščalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem