cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

modrikasti podočnjaki, 3 leta

clock-img

14.01.2007, 20:29

clock-img

no name

pencil-img

8

Pozdravljenje!

Imam hčerko staro 3 leta. Je prav vse. Ima kak slab dan in ne je nič, drugače pa je ena najbolj pridnih(kar se hrane tiče) v vrtcu, ker je od sadja, zelenjave, mesa...k.zelje, vse....
Zadnje čase pa na njej opažam podočnjake. Pod očmi ima včasih rdečkast, včasih rahlo moder ali vijolični obris podočnjakov....

Ji mogoče primanjuje vitaminov?
Razmišljala sem že da bi jo peljala na odvzem krvi, pa ne vem če pretiravam...

LP

clock-img

14.01.2007, 21:19

clock-img

čaki

pencil-img

1009

veš da to opažam tudi jaz pri svojem 8 letnem sinu. pa se mi zdi da posebej takrat, ko je utrujen-proti koncu tedna. ima pa isto-rdeče in modro. tudi on je vse in nikoli ni bolan, ampak res mislim da je tako utrujenuser posted image user posted image

clock-img

14.01.2007, 22:06

clock-img

no name

pencil-img

8

ko bi bilo samo to...
nič je ni prijetno take videt...user posted image

clock-img

14.01.2007, 22:26

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz sem ravno brala, da lahko vijolični podočnjaki kažejo na alergijo.

Res pa je, da sem to brala za dojenčke, ne vem, kako je s tem pri že malo večjihuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

15.01.2007, 08:17

clock-img

Suza

pencil-img

143

Podočnjaki so tudi znak, da ima otrok gliste.
Mogoče bi bilo dobro preveriti še blato.

Prijatelji so angeli, ki nas dvignejo s tal in nas spomnijo, da znamo leteti.

clock-img

15.01.2007, 08:34

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Tudi jaz sem najprej pomislila na gliste.

lp

clock-img

15.01.2007, 09:41

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

naš 2 letnik jih ima tudi. našemu so ugotovili alegijo na pršico, brezo, cvetni prah in astmo. odkar ima zdravila se takoj vidi kdaj rabi ventolin. Takrat je čisto plav pod očki, ko zdravilo prime je takoj bolši.
Je pa tud nekej v zvezi s jetri (joj da en dajem napačnih informacij-ampak men se zdi da je rekel jetri)da so podočnjaki. Ker jih je imel tudi naš 10 letnik, pa ga je takrat pediater dal na eke teste.

Jaz bi stvar omenila pedatru. Lahko pa da je res samo utrujena.

clock-img

27.03.2007, 09:56

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ojej punce, zdaj mi je pa jasno zakaj ima naša take podočnjake zadnje čase. predvčerajšnjim je dobila tudi hudo koprivnico, alergijo na nekaj, še ne vemo na kaj??? pa prav vse je lahko jedla do sedaj. mogoče pa je res kak cvetni prah, ker je zdaj vse v cvetjuuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem