writing-img

modrostni zob

clock-img

05.02.2009, 10:49

clock-img

muška

pencil-img

3223

kaj še pomaga poleg zobarja in tablet in gretja, da neha bolet? Ma meša se mi že. Zobar mi tišči trakce notri, potem je bolje nih par ur, potem spet začne kljuvat. Tableta ajde jo vzamem, prime in po 2 urah spusti (želodec me že boli od jih) . Bemu kaj naj še nardim? Pa izpit imam jutri user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2009, 11:17

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

IZVIRNO SPOROČILO: muška

kaj še pomaga poleg zobarja in tablet in gretja, da neha bolet? Ma meša se mi že. Zobar mi tišči trakce notri, potem je bolje nih par ur, potem spet začne kljuvat. Tableta ajde jo vzamem, prime in po 2 urah spusti (želodec me že boli od jih) . Bemu kaj naj še nardim? Pa izpit imam jutri user posted image user posted image user posted image

Da bi ga izpulil???

Pojma nimam, res. Kolegica mi je omenila, da so ji pri modrostnem pomagale edino Ketonal tbl, ampak jih dobiš na recept, reči zobarju.

lp, mojca

clock-img

05.02.2009, 11:20

clock-img

muška

pencil-img

3223

na puljenje itak da grem, že imam napotnico za kirurga, ampak se mora najprej vnetje umirit - pa na vrsto moram prit user posted image

clock-img

05.02.2009, 13:13

clock-img

Lalica1

pencil-img

710

Mene je moja poslala na neko obsevanje z rdečo lučko. To je bila ena kabina, oči sem mogla imeti zaprte in potem sem tam sedela enih 20-30 minut. Bog ve če je glih to pomagalo. Je pa bolečina minila in je že dolgo ni več.

Ne vem pa, kako je s tem obsevanjem v primeru, da si noseča. Malo vprašaj!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem