cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mogoče nosečnost ali samo psiha?

clock-img

29.01.2008, 15:05

clock-img

julika

pencil-img

390

Lep pozdrav vsem na forumu!
Sem nova na forumu in imam nekaj vprašanj, zato se pa na vas obračam.že nekaj dni brskam po teh straneh in ugotavljam da nimam samo jaz težav.
danes je 5. dan ko mi zamuja user posted image  včeraj sem naredila test pa mi je pokazal negativno.user posted image  pa tako sem se že veselila da bi mogoče pa le bila user posted image .
Menstruacijo imam drugače redno na 29 dni.KT sem nehala maja 2007 jest.2. ali 3. mesec po tem mi je M zamujala en teden.drugače pa nimam nobenih težav s tem.do zdaj.znakov za nosečnost nimam nobenih posebnih.le na wc (urinirat) hodim kar dosti,občasno me v križu ali pa v spodnjem delu trebuha nekaj spika,pa nekam čuden občutek imam v trebuhu.jaz mislim, da je vse to psiha, ker si z mojim  user posted image  zelo želima.ne vem pa zakaj bi mi M zamujala.pri moji ginekologinji sem se ravno danes naročila in imam 15.2. pregled.zanima me vaše mnenje.kaj mi lahko ve svetujete??

clock-img

29.01.2008, 15:21

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Dobrodošla na forumu!

Nekateri testi pokažejo - kljub temu. Naredi še 1× test ali pa nekaj dni počakaj in ga potem naredi.
Več ne znam svetovat.

VELIKO SREČE TI ŽELIM IN DA BI KMALU POSTALA SREČKA user posted image !

clock-img

29.01.2008, 15:23

clock-img

**NiNa**

pencil-img

557

Oj oj Julika!
Najprej dobrodošla!
težko ti bomo karkoli svetovale, mogoče edino to, da greš lahko še na odvzem krvi in da ti tam izmerijo beta hCG. Potem boš pa točno vedela pri čem si in boš mirna.
Držim pesti, da si srečkauser posted image

clock-img

29.01.2008, 15:37

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

počakaj dan ali dva in test ponovi. če ne bo pa pojdi na krvni test..
velikos reče

clock-img

29.01.2008, 16:12

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če ti včeraj ni pokazal plusa, ti ga čez kakšna dva dneva sigurno bo, če si user posted image

clock-img

29.01.2008, 18:49

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Julika!
Najprej dobrodošla!
Kot veliko podobnih stvari, tudi test za ugotavljanje nosečnosti ni 100%. Jaz bi na tvojem mestu počakala še kakšen dan, nato pa odšla h G, kjer ti lahko kaj bolj točno povejo.
Drugače pa ti želim vse dobro, pa srečno!

clock-img

29.01.2008, 19:56

clock-img

julika

pencil-img

390

mislim, da bom počakala do G pregleda.malo me je strah naredit test kaj pa če spet pokaže negativno.po drugi strani pa je 15. še takoooooooo daleč in me kar ubija to čakanje.hvala za nasvete.

clock-img

29.01.2008, 23:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Dobrodošla na forumu!

VELIKO SREČE TI ŽELIM IN DA BI KMALU POSTALA SREČKA user posted image !

Se podpišem.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2008, 11:27

clock-img

Anonimen

a je bila samo psiha, a?

clock-img

30.01.2008, 11:31

clock-img

julika

pencil-img

390

ja res je bila samo psiha!žal.sem danes dobilauser posted image
zdaj pa sem spet v stanjuuser posted image

se zgodi.....

clock-img

30.01.2008, 11:32

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: julika

se zgodi.....

psiha naredi svoje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate. in veliko sreče naslednjičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

30.01.2008, 13:16

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: julika

se zgodi.....

psiha naredi svoje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate. in veliko sreče naslednjičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem.
Žal tako pač je.user posted image
Evo ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.
Sporoči če bo kaj novega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem