cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mogoče veste??

clock-img

03.07.2007, 07:36

clock-img

kremca

pencil-img

3

a mogoče meste kako se reče pecivu, ki ima 2 plasti vanilijevega biskvita in 1 plast čokoladnega biskvita, vmes pa je na tanko namazana marmelada(pomoje???) in velikokrat so tudi na kakšnih porokah??

hvalauser posted image user posted image user posted image  

clock-img

03.07.2007, 08:06

clock-img

puncica

pencil-img

9847

A je možno da je pijana nevestauser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

03.07.2007, 08:15

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Joj, mnjami, kak je to pecivo dobro. Ga večkrat kupim v naši slaščičarni. Je pa tako, da sta pri nas dve plasti bele in ena črna in obratno, dve črni in ena bela, tak da delajo različne. Dobro pa kot šus.user posted image

Pri nas se temu reče Črno-belo pecivo.

clock-img

03.07.2007, 08:56

clock-img

dana

pencil-img

1395

Pr nas rečemo 10 jajc, ker jih namreč toliko rabiš - rumenjakov. Kaj a rabiš recept?

clock-img

03.07.2007, 09:53

clock-img

kremca

pencil-img

3

ja če ga imaš prosimuser posted image

clock-img

03.07.2007, 10:29

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

Mislim, da se pecivu reče krhka pita. Enkrat sem jo že delala (dolgo nazaj). Narediš tri biskvitne rolade, dve navadni, eni pa dodaš malo kakava v prahu, ali pa čokolado v prahu. Ko so pečene jih ne zviješ kot rolade, ampak ravne ohladiš. Nato hladne namažeš z marmelado, na vrhu pa preliješ s čokoladnim prelivom.

Pa ko jih namažeš in sestaviš, predno poliješ s čokolado jih obteži za nekaj časa, da se fino sprimejo skupaj.

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 3.7.2007 10:30:30 >

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

clock-img

03.07.2007, 14:53

clock-img

kremca

pencil-img

3

aha hvala, bo jutri za kosilouser posted image user posted image

clock-img

05.07.2007, 09:17

clock-img

dana

pencil-img

1395

Takle recept imam jaz:

50 dkg margarine Petra miksaj 20 minut, dodaj 4 cela jajca. Dodaj sladkor v prahu po žlicah 30 dkg. Dodaj 10 rumenjakov in 1 vanilij sladkor, nazadnje pa 50 dkg moke. Razdeli na 3 dele. V enega daj kakav. Peci samo 10 minut pri 180°C. Ohlajeno namaži z marmelado, z marmelado namaži tudi zgornjo plast in prelij s čokolado.

Jaz sem potem ko sem že namazala in vse to zložila, biskvit mal obtežila, da se je bolj skup držalo

clock-img

06.07.2007, 12:10

clock-img

jade1

pencil-img

473

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem