writing-img

mogoce katera ve

clock-img

03.03.2005, 10:33

clock-img

Anonimen

kaj o tem da bi naj v sparu na vicu imeli poceni komplet flask od aventa??:zmeden2:sem zasledila da je ena napisala,pa ce je res bi jaz to mela!!:bravo::)

clock-img

03.03.2005, 10:36

clock-img

Anonimen

Ne kupuj brez veze. Mi nismo nikoli uporabljali flaš, morda jih tudi pri vas ne boste rabili.

clock-img

03.03.2005, 10:41

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Samo ziher je le ziher...

Ne kupuj kompleta...Kupi eno malo Aventovo flaško, pa mogoče eno malo Nukovo. tako smo mi naredili in potem ugotovili, da Nuka noče, Avent pa ji je zakon. (No, ker pač ni bilo zize:zmeden: )

clock-img

03.03.2005, 10:41

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ja. Pocakaj. Na koncu se ti bo zgodilo tako kot meni, da pije samo iz najbolj poceni Mullerjevih flask. Doma pa imamo vse od Aventa in Nuka. :)-:)-:)-

clock-img

03.03.2005, 10:44

clock-img

Anonimen

hm ja sej to je res ja..sicer sem htela vzet le zaradi cene-ker mi je sumljivo nizka:zmeden:..no hvala vam, bomo tak malo pocakali,odvisno je tudi od zizik :)-:bravo::ups:

clock-img

03.03.2005, 10:45

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

NN...jst sem flase kupila isti dan ko smo prisli iz bolnice...sej res kaj pa ce jih sploh ne bos rabila...

clock-img

03.03.2005, 11:09

clock-img

india

pencil-img

5342

Ali pa če kupuješ revijo MAMA, v Arielu dobiš takoj flaško od Aventa za darilo???Not je namreč kupon!:miska:

clock-img

03.03.2005, 11:13

clock-img

Anonimen

ja sem slisala!:bravo:
sej res ni take potrebe po flaski samo sem citala da je ena rekla, da se dobi celi komplet od aventa za malo manj kot 3jurje-zato sem htela vse ze zdaj vzet:)-:):bravo:

clock-img

03.03.2005, 11:16

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Hja...bom tak rekla...Kaj pa ČE...

Boljše je imet doma vsaj eno flaško in adaptirano mleko...(btw...naštudirajta kako se ga pripravi...mi nismo in potem je bila kriza)

Da ne bosta potem letala za flaško...sploh če jo rabiš ponoči...

clock-img

03.03.2005, 11:18

clock-img

Anonimen

Jst sm tud kupila tisti paket Aventovih flašk. Uporabljamo ta mali dve. Ta veliki sta kar zapakirani. In verjetno bosta tako tud ostali.

clock-img

03.03.2005, 11:22

clock-img

Žan Luka

pencil-img

166

Tudi mi smo do zdaj uporabljali samo tamale flaške, ker pač še ni spil toliko čaja, zdaj ko pa je že malo večji, pa zgleda, da bom morala na plan prinest tavelike!!!:bravo:
LP :kuza:

clock-img

03.03.2005, 11:27

clock-img

Anonimen

Jaz sem tudi imela eno stekleničko kupljeno. Nukovo, pa s eje pozneje tako izteklo, da smo uporabljali Aventove. Res kupi maksimalno eno. Mleka pa tudi nisem vnaprej kupovala. Ko smo v porodnišnišnici videli, da ga bomo potrebovali, ga je šel pač mož kupiti. Pa še tam sem vprašala, katerega so mu dajali. Sicer je bil eden najcenejših, ki se ga sploh težko dobi, tako da smo imeli potem drugega.

clock-img

03.03.2005, 11:41

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Jest sem kupila samo eno malo flaško....mleko pa tako kot je Splišni rekla sej boš v porodnišnici videl, če boš potrebovala...jest ga nisem sploh nikoli kupila....zdej pa pije se vedno iz nukovega kozarčka s pokrovom, flaške nismo imeli pa nikoli....razen na začetku tamalo za čajčka

clock-img

03.03.2005, 11:49

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

najprej boš rabla (če boš seveda, mi nismo) majhno stekleničko - tako kot je v mami, potem pa tisto največjo, ko je malček malo večji in imaš kak sok ali vodo v vozičku (gor daš pa nastavek namesto dude)

clock-img

03.03.2005, 12:37

clock-img

Anonimen

Ja, pri nas pa pali samo Lumpi flaška, iz tiste bi pila cel dan, če ji pokažem aventovo, pa sploh ni žejna!

clock-img

03.03.2005, 12:42

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Res ne kupuj celega kompleta. Če boš morala kupiti črpalko za stiskanje mleka, dobiš zraven že dve mali Aventovi flaški.

clock-img

03.03.2005, 17:51

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Mi smo se na poti iz porodnišnice ustavili v lekarni in kupili vse potrebno, mleko in črpalko. Smo do takrat upali, da ne bo potrebno. Flašk smo pa kar nekaj za darila dobili, pa zraven črpalke je tudi bila Aventova.

Tudi jaz sem upala, da teh pripomočkov ne bom potrebovala,... Žal sem jih.

clock-img

03.03.2005, 19:35

clock-img

lin

pencil-img

2504

Jaz z aventovimi nisem bila zadovoljna ker so mi vse puščale,sem pa si jih tudi nabavla že pred porodom par.Nažalost vse od aventa-flaške in sem bla pol ful razočarana,kupi samo eno,pa boš vidla če boš zadovoljna,sej boš mela tudi pol cajt za nabavo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem