writing-img

moj prvi ivf

clock-img

22.05.2007, 23:08

clock-img

ripsalis

pencil-img

17

zanima me,če je katera tudi imela podobno kot jaz.
31.05.začnem s sprejem superfak,04.06.pa z inekcijmi menogon 6 dni.
koliko časa bo trajal ta postopek oz.kdaj bo punkcija.
hvala za odgovor. 

clock-img

23.05.2007, 07:24

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Odvisno, kako bodo folikli rasli...

Pojdi na upajmo skupaj, tam maš celo temo, gor so pa tud punce, ki majo isto terapijo kot ti in so isto pri Reškotu.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

04.06.2007, 21:55

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ripsalis ojla!
Vidim, da si nekaj korakov pred menoj in ti to kar malo zavidam. Ampak se veselim zate, hkrati pa imam nekaj vprašanj. Jaz se trenutno drugi mesec bašem s klomifeni, amapk danes mi je doktor rekel, da če ne bom do septembra user posted image , da bo šel postopek (??? konzilij???) za IVF. Daj povej mi prosim, kaj zdej to pomeni. A potem greš v vrsto čakat? A se lahko v vrsto postaviš že prej in kako, a moram čakat do septembra?

Joj, kar groza me je, ker v bistvu nič ne vem.

clock-img

10.06.2007, 21:10

clock-img

*medica*

pencil-img

570

ojla punce spet se oglašam ...
sonček 33 tudi jaz bi mogla priti na postopek šele v septembru..pred enim mesecem pa sem dobila pošto s konzilija..to je kao ene vrste odobriteb ivf...dobiš postopek kaj in kako mreš naprej...no zame ena dobra novica je ta da mi ni potrebno čakati do septembra pač pa sem že začela z injekcijami...pred parimi dnevi so me klicali iz stare porodnišnice v lj. da če sem pripravljena na postopek priti prej...normalno da sem bila takoj za...na mojo srečo sem dobilauser posted image takoj naslednji dan po klicu iz lj.in sem takoj šla v lj. in tam dobila injekcije gonal...in se sedaj redno špikam...15.6 grem na UZ da vidijo moje folikle če pridno rastejo potem če bo OK (kar upam da bo ) bo punkcija....vam sporočim kako bo naprej ...upam srčno da bo vse ok..in da bom kmalu srečna nosečka...
to želim tudi vsem vam puncamuser posted image user posted image

clock-img

10.06.2007, 21:13

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

medica super novica
upam, da se tudi meni zgodi kaj podobnega, čeprav če doktor tega ne da naprej, se to najbrž ne more zgoditi
držim pestke zate

clock-img

10.06.2007, 21:26

clock-img

*medica*

pencil-img

570

sonček33 pojma nimam kako sem prišla prej na vrsto ..verjetno je ena vmes zanosila ..(hvala bogu) pa sem jaz not prišla ...verjetno je dr. dal že naprej papirje za postopek ivf..in sedaj čakaš pošto s konzilija če je že nisi dobila...no pol pa moraš klicat v bolnico tam pač kjer si in ti bodo povedal kaj in kako naprej tako je blo pr men na začetku..no upam da boš čim prej na vrsti in da boš kmalu zagledala user posted image user posted image

clock-img

10.06.2007, 21:27

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

upam ja, da se kaj takega zgodi, ali pa da prime tale klomifen in da bostauser posted image že prej
hvala za informacije in želim ti, da gre vse po načrtih

clock-img

10.06.2007, 21:32

clock-img

*medica*

pencil-img

570

tudi tebi želim vse naj naj in da čimprej zagledaš user posted image user posted image sploh pa zdaj v času jemanja klomifen in da ti sploh ne bo potrebno na postopek...VELIKOOO SREČEEE
l.p.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem