writing-img

moj roj. dan:)

clock-img

24.05.2012, 15:24

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ponavadi smo zmeraj pekli na žaru, letos mi pa to nekako ne sede ker mi že preseda da vedno samo js nardim pa povabim za roj.dan, ostali se pa zmeraj neki izgovorijo..

no in sem se odločila da narim fake sadni tiramisu in pa skutino torto..

zdj pa vprašanja
1)če bo v sadnem tiramisuju breskva notr, kaj nj dam ucpodi v skutino torto?
2)kaj nj pripravim za pit zravn..kej preprostga ne predrazga pa nealkoholnega k bove 2 nosečki zravnuser posted image

sj je dost za pogostitev ane..al bi ve še kej dodale razn teh slanih stvari

< Sporočilo je popravil mini86 -- 24.5.2012 15:25:29 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

24.05.2012, 15:26

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kaj pa kej takega

http://www.perutnina.com/recept_detail?id=000008451

a bi mogoče prej kšne kruhke na brzino v pečici nardila

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

25.05.2012, 07:55

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Sadni tiramisuji meni ne potegnejo....tiramisu mora biti tiramisu in basta. S tapravo kavo user posted image

Pa če je tapravi tiramisu in ena lahka sadna poletna torta - se mi zdi fina kombinacija. Sploh če se orientiram po naši familiji - eni jejo brezpogojno samo sadne zadeve, drugi sadnih sploh ne - se tole fino dopolnjuje. Tisti ki jejo oboje, pa tak al tak pojejo po več kosov user posted image

clock-img

25.05.2012, 08:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.05.2012, 09:00

clock-img

mini86

pencil-img

6050

Sadni tiramisuji meni ne potegnejo....tiramisu mora biti tiramisu in basta. S tapravo kavo user posted image

ta "tiramisu" je takle..pa verjemi da pride božansko:)

piškote pomočiš ful na hitro v kompot..čez narežeš na drobno narezane breskve iz kompota, potem pa skuhaš malinov puding na vodi-božansko pride in to poliješ čez..
po želji daš še smetano zravn..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem