writing-img

moja duša pa plazi! :)

clock-img

19.06.2005, 13:40

clock-img

Anonimen

hehe tako sem vesela. moja ljuba :duda: je včeraj pri 11 mesecih in 4 dneh začela plazit po kolenih :kuza:. in ful je smešna za vidt, k nardi par "korakov" naprej pol pa noge stegne in se postavi v črko A pa spet dalje :) mam občutek da želi hodt po podplatih pa po rokah :zmeden2:

no in da je koj pokazala kako je gibčna, je dons že strmglavla iz pojstle in z glvo prletela v njeno pojstlco. :(( zdej ma modro buško na čelu in zgleda kot en pobalin :ups:

lp, lara

clock-img

19.06.2005, 13:45

clock-img

dory

pencil-img

8852

:bravo::bravo: Tisa :)...zdej bo slo samo se s svetlobno hitrostjo na noge...ne bo dolg Lara,ko bos sprintala za njo :)

clock-img

19.06.2005, 13:58

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Bravo, fino!!!:bravo::bravo::bravo:
Zdaj bo treba počasi začet pazit na vsak predmet v stanovanju, a??HIHI.:racka:

clock-img

19.06.2005, 14:01

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

No,LARA pa si dočakala k te je tako skrbelo...bravo!!

clock-img

19.06.2005, 14:04

clock-img

Anonimen

ja sem že mislna da bo to fazo preskočila, ker že lepo hodi, če jo držiš za roke seveda. pa ne, zgleda da jo je tudi plazenje premamilo, in sem tega ful vesela

lp, lara

clock-img

19.06.2005, 14:23

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

:bravo:Tisa!

Vasja se je odločil za bolj komot varianto - drajsanje po riti. Pride povsod, pa še matra se ne preveč:). Na noge še vedno noče, pa na kolena tudi ni šans. Razmišljam, da bi mu na rit montirala Pronto krpico, da bo spucano prav po vseh kotih.:)

clock-img

19.06.2005, 19:57

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Nov izdelek na tržišču: Pronto Vasja :)-:)-:)-

Ja nimaš kej,LARA...Tisa si tud vzame čas za vsako stvar,Zara isto...samo vedno se pa sprašuješ,kaj pa če...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem