writing-img

moja mala ziza prsteka

clock-img

20.08.2006, 16:10

clock-img

sneška_

pencil-img

712

moja mala ziza prstek pri  2 pa pol let Poskušala sem sem z vsemi metodami je odvadit pač ne gre

clock-img

20.08.2006, 16:18

clock-img

Anonimen

verjetno si zgrešila forumuser posted image

clock-img

20.08.2006, 16:21

clock-img

Anonimen

...in da lahko to poveš, morš bit anonimnauser posted image

clock-img

20.08.2006, 16:52

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Temo sem odprla po napaki v napačnem forumu in to se zgodi.In ko sem napisala z vsemi metodami sem mislila samo na normalne metode pogovor darila in vse drugo kar je normalno.Upam da bo  kakšen moderator ali pa administrator premakono v pravem forumu
user posted image  lp  

clock-img

20.08.2006, 19:51

clock-img

Anonimen

moja dvoletnica sicer ne sesa prsta placa ampak si karnaprej tlači prste katere kol v usta. sploh ne vem v čem je hec. bere knjige in tlači prste v usta??!! ja jo krnaprej opominjam naj neha in ji dajem roko iz ust ampak kaj dosti ni učinka. upam da jo nekoč mine :)

clock-img

20.08.2006, 21:08

clock-img

Anonimen

Jaz sem ga cucala skoraj do sedmega leta, dokler nisem šla v šolo. Mi je bil tak užitek zvečer iti v posteljo in sesati palček user posted image .

Jaz je ne bi nič silila. Sicer s strokovnega vidika ne vem, če je to prav zdravo, ampak meni je bilo tako lepo, da ga ne bi dala za nič na svetu.

clock-img

20.08.2006, 21:22

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Moja starejša tudi, stara bo 3 leta.

je sploh ne mislim odvajat.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

20.08.2006, 22:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem