writing-img

moja napaka????

clock-img

10.12.2007, 19:05

clock-img

nalepkica

pencil-img

26

delamo na projektu user posted image . v sredo sem naredila test, pa je bil negativen. mogoče sem ga naredila prehmal, ker v sredo nisem pričakovala user posted image . a jaz sem vsejn mela en filing, da mogoče pa je. nosečnost namreč.  no, in pol u četrtek smo neki delal, in sem dvignila neki bolj težkega in takoj začutla bolečine v spodnjem delu trebuha. in začutila kri. in potem mi je 3 dni skupaj lilo vn, kot bi prvič mela user posted image , saj mi je premočilo vsaj 3x. grozno. sej ni možno ne, da sem pa mogoče bila noseča, in sem pretežko dvignila neki in so nastali problemi?????? al je pa user posted image  spodbudilo breme, k sm ga dvignila??????
prosim za kak odgovor, hvala in lp.

clock-img

10.12.2007, 19:09

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Če si v sredo delala test in je bil -, nisi bila noseča. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

10.12.2007, 19:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: soncece24
Če si v sredo delala test in je bil -, nisi bila noseča. 

Se podpišem pod to. Mislim, da nisi bila noseča, in da je to pač menstruacija, ki je morala priti.

clock-img

10.12.2007, 19:20

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Tudi sama sem prpričana ,da nisi bila noseča.Upam ,da boš kmalu in če le misliš, da si noseča se izogibaj dvigovanja težkih bremen.Vso srečouser posted image

clock-img

10.12.2007, 20:29

clock-img

Anonimen

Ne,nisi bila noseča

clock-img

11.12.2007, 00:47

clock-img

Anonimen

Ne, noseča nisi bila. Težka bremena - veš koliko mamic dviguje svoje starejše otroke in so ponovno noseče. Mislim, da ne delat prevelike scene okoli tega. Ko pa bo test pokazal plusek se pa res preveč ne naprezaj, če ni potrebno.

clock-img

11.12.2007, 09:09

clock-img

Raguel

pencil-img

338

Se pridružujem ostalim-če je test pokazal negativno,verjetno nisi bila noseča.Menstruacija je pač morala priti.

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem