writing-img

moje Pie ni več

clock-img

06.06.2007, 20:12

clock-img

minabo

pencil-img

100

Ne vem kam drugam naj izlijem svojo žalost. Mojo irsko setrico Pio smo morali uspavati. Stara je bila 15 let in od novega leta dalje že zelo boga. Težko je hodila, ni več držala vode, jedla je slabo in vidno hujšala. Danes sem jo morala po stopnicah nesti, ker ni več zmogla sama.

Zdaj je pa za večno zaspala, meni je pa tako hudo....Težko se bo navaditi na življenje brez nje. Lepo smo se imeli, povsod je šla z nama. V hribe, na potovanja, na morje.
Pogrešam jo že zdaj.user posted image

clock-img

06.06.2007, 20:13

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Vem, kako boli, ko izgubiš ljubljeno žival. user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2007, 20:23

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

user posted image user posted image Sožalje.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

06.06.2007, 21:01

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Sožalje user posted image

clock-img

06.06.2007, 21:16

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2007, 21:49

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2007, 22:45

clock-img

Anonimen

clock-img

06.06.2007, 22:51

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Ojoj!user posted image Vem,kako boleče je ,ko izgubiš žival,ki si jo imel toliko let.S časom bo bolje,pozabila pa je ne boš nikoli.Iskreno sožalje.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

06.06.2007, 23:02

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2007, 23:06

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Pii je zdaj bolje, s tem se tolaži. Poklonila vam je 15 let svojega življenja in vi njej - ni lepšega občutka. Ona je odšla, spomini pa bodo ostali za vedno. Vem pa, kako boli, kako zelo zelo boli ...user posted image

clock-img

06.06.2007, 23:07

clock-img

Miška76

pencil-img

365

user posted image user posted image user posted image , uboga Pia. Še meni je hudo, ker vem kakšna prijetna psička je to bila... 15 let je res dolga doba....

clock-img

07.06.2007, 09:03

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Iskreno sožalje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 09:10

clock-img

Anonimen

Moje sožalje ob izgubi vaše psičke Pie.user posted image

clock-img

07.06.2007, 09:50

clock-img

Kalamaki

pencil-img

97

user posted image  za Pio! Naj ji bo lepo z ostalimi dušicami.

clock-img

07.06.2007, 13:09

clock-img

honey

pencil-img

2567

Vem, kako je to, ko izgubiš živalco, ki jo imaš rad, vendar se tolaži s tem, da ji je zdaj sigurno bolje, kot pa da trpi. Jaz sem se tolažila s tem, ko smo morali dati uspavati psičko, ki so ji odpovedale ledvice - po ne vem kolikih dializah, tabletih za odvajanje vode, dietah in ne vem čem še vse smo videli, da ji ni več pomoči in smo jo odrešili muk. Tolažim se s tem, da ji je bilo prihranjeno še marsikaj hudega. Drugače pa user posted image

clock-img

07.06.2007, 23:43

clock-img

Shania

pencil-img

558

Iskreno sožalje ... user posted image

Verjami, da se nekoč, spet srečate ... za Mavrico...

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

clock-img

13.06.2007, 23:20

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Natalija naj ti povem, da je 15.maja minilo 1 leto, od kar ni več naše kuže (15.let) in rana je še zelo, zelo jasna. Žalost nekako prebrodiš, ostane pa neskončna praznina...še vedno mi spolzijo solze po licih, če je govor o njej, še vedno mi je hudo, ko hodimo po hribih, kjer smo prej hodili skupaj...še vedno je vsak dan z mano... ne gre in še vedno ni lahko... 15 let je dolga doba in čeprav, se je točno mesec in 2 dni pred njenim odhodom rodila moja ljuba hčerkica, mi je še vedno hudo...še vedno pogrešam tiste očke, moker smrček, kosmat rep... in njeno prijazno srce...
Ni tolažbe, samo volja, da bo nekoč pač lažje...
Zate in za tvojo Pio pa user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem