writing-img

moje drage fosilke in seveda ostale,....

clock-img

03.10.2005, 16:10

clock-img

naja78

pencil-img

2169

končno se vam lahko javim,nisem pozabla na vas,računalnik imam v popravilu,tak da sem zdaj sama na šihtu in lahko kaj napišem.user posted image user posted image
24.11.05 imam laparoskopijo in histeroskopijo v LJ  na gin.kliniki.lahko bi bila že oktobra na vrsti,vendar imamo doma user posted image ,ki ima čez 14 dni rok.imeli bomo trojčke.user posted image user posted image tako,da če premišlujem,mi je v 1 letu in pol uspelo kar do daleč prilesti.zelo si želim,da bi bilo po operaciji končno vse uredu in da bi dočakala user posted image user posted image user posted image .vem,pa ne in to me malo gloda.
vidim,da je veliko novih uporabnic,želim jim vso srečo.na vas stare moje pikice pa nikakor ne bom pozabla in mislim na vsa,komi čakam da bom dobila tisto f....mašino nazaj,da začnem spet čeblat z vami.

držte se.

clock-img

03.10.2005, 16:32

clock-img

diamantka

pencil-img

114

ojla zdravo,
lepo da tudi pri tebi stvari napredujejo, sem sem glih nek dan spraševala, kje tičiš?user posted image
lepo se mej

clock-img

03.10.2005, 17:03

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Lepo, si že bližje user posted image , še malo pa bomo vse tam. Naja78, če maš čas se nam v petek ob 17 pridruži v piceriji Subito v koloseju, če rabiš še kak podatek, me kontaktiraj na privat.

clock-img

04.10.2005, 07:21

clock-img

girly

pencil-img

951

bravo user posted image user posted image user posted image  naja!držim pesti, da tokrat pa le bo!

Kris je najin sonček :)

clock-img

04.10.2005, 09:16

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Tut jst se pridružujem lepim željamuser posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem