cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

moje mastne noge - še katera???

clock-img

25.07.2007, 22:59

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Dajte mi lepo prosim povedat, kako ve skrbite za podplate. Ker poleti si veliko bos, koža na peti pa postane trda. In jaz se vsako leto spopadam z istim problemom.

Po vsakodnevnem kopanju si podplate podrgnem z nekakšno pilico za odstranjevanje trde kože, da je peta mehka. In potem namažem s kremo za nego podplatov in nastane problem.

Kako naj grem iz kopalnice ali vsaj stopim na tla? Al naj grem spat v nogavicah in to poleti? Mislim, ko se namažem, ne vem, kam naj s svojimi nogami in lahko še eno uro sedim na skretu z nogami v zraku.

Kako je pri vas, je podobno?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

25.07.2007, 23:03

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

noge si namažem v dnevni in jih potem držim na mizi user posted image  

clock-img

25.07.2007, 23:05

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

noge si namažem v dnevni in jih potem držim na mizi user posted image  

enako user posted image

clock-img

25.07.2007, 23:17

clock-img

pejka

pencil-img

217

Živjo! Sem nova tuki gor tko da vas vse lepo pozdravljam!

Jest si noge namažem kar pred spanjem v postelji. Pol pa niso tla nič mastna. Če boš pa dala gor še nogavice, bo pa krema bolj učinkovala.  user posted image

clock-img

25.07.2007, 23:17

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

noge dam čez posteljo in mi jih namaže moj dec.....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

25.07.2007, 23:22

clock-img

pejka

pencil-img

217

To je pa še boljš ideja, pa če ti jih zraven še mal zmasira... user posted image

clock-img

25.07.2007, 23:27

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Ja, ampak potem ta masaža gre vse višje in višje po nogah in ....... No, vsaj pri nas je tako. In zaj si moram noge namazatuser posted image

clock-img

26.07.2007, 06:31

clock-img

Majabo

pencil-img

553

tudi meni jo vtre kar mozicek v zameno za isto uslugo seveda user posted image

clock-img

26.07.2007, 07:18

clock-img

Anonimen

če se že glih spomnem si to nardim tik opred spanjem v pojstli.

clock-img

26.07.2007, 07:51

clock-img

maliva

pencil-img

153

Jaz tudi v postelji, nato pa tak fajn "zadrnjoham"...

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

clock-img

26.07.2007, 08:19

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Cmokec jaz mam tudi kar trda podplata! Mažem si zvečer z kremo justa (ognjičeva krema)namažem si ful na debelo. nato podplati zavijem f folijo in pustim čez noč. Naslednje jutro boš vidla kako se leo krema vtre v podplati in podplati ratajo mehkejši in ni videt razpok. Ponovim 2x3na teden. Lahko uporabiš kirokoli kremo samo, da je mastna!

clock-img

26.07.2007, 12:44

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

jaz to tudi naredim, ko sem že v postelji. imam kar na nočni omarici kremo aloe vero od afrodite in se tudi zelo hitro vpije v kožo.

mi je pa zadnjič kolegica, ki je bila ravno pri meni rekla, ja kaj imaš pa ti kremo v spalnici? a rabite za podmazat? user posted image user posted image user posted image
in potem seveda smeh še dolgo po temuser posted image user posted image user posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem